kesport.hu

Dávid Zoltán már alig várja a visszatérést

Szombaton 17.00 órától a MAFC-BME együttesét látja vendégül az alapszakaszban a HÉP-Kecskeméti Röplabda Club. A cél természetesen a hazai veretlenségi széria folytatása, valamint a hangolódás a következő hetek kemény csatáira.

A Székesfehérvár és a Pécs ellen nem játszott kisebb sérülése miatt Dávid Zoltán csapatkapitány. A szombati, MAFC-BME elleni bajnokin viszont már szeretne újra a pályán segíteni a társaknak.

2018-ban még nem léptél pályára meccsen. Mi volt ennek az oka?

– Egy kisebb beszakadás volt a combomon, ezért nem erőltettük a játékomat az előző két mérkőzésen. Tudtam vele edzeni, de nem akartuk ennél jobban megterhelni. A MAFC ellen viszont már nagyon szeretnék pályán lenni, hiszen hamarosan komoly meccseink lesznek, vissza kell nyernem a formám minél előbb!

Van egy új lakótársad is, ha jól tudom… Mit lehet róla tudni?

– Igen, karácsonyra kaptam egy pici yorkiet, Mokka a neve. Nagyon aranyos, biztos vagyok benne, hogy igazi KRC szurkoló lesz belőle!

A mondhatni könnyebb meccsek után hamarosan nagy kihívások elé néztek. Rangadók, Magyar Kupa-elődöntő van a programban a következő egy hónapban. Készen álltok?

– Mindenki nagyon várja már ezeket a mérkőzéseket, ezekért küzdöttünk, izzadtunk az eddigiekben. Én úgy látom, hogy mindenki a legjobb formájában van, és folyamatosan haladunk előre az eltervezett céljaink felé. Ha elkerülnek minket a komolyabb sérülések, akkor sok örömet szerezhetünk szurkolóinknak! Először azonban a fővárosiakat kell szombaton két vállra fektetnünk, várunk minden röplabda barátot a Messzi István sportcsarnokba!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés