kesport.hu

Hasznos edzőmeccsen van túl a KTE-automatika.hu

A PLER edzőmeccsen látta vendégül a KTE-automatika.hu csapatát pénteken este, végül szoros mérkőzésen maradtak alul a kecskemétiek.

A mérkőzés elején Füstös vette hátára a hírös városi csapatot, a tizenegyedik percben 3-4 volt az állás, a kecskeméti balátlövő pedig ekkor már háromszor volt eredményes. Az ezt követő időszakban feljavult a PLER játéka, rengeteg helyzetet alakítottak ki. Ebben a periódusban csak a vendégek szenzációsan védő kapusán, Zaklajdán múlt, hogy nem húztak el a hazaiak. A 19. percben 7-6 volt az eredményjelzőn. Felpörögtek az események, és Burik, valamint Szamos góljaival már a hírös városiaknál volt az előny a. 23. percben, 9-10. A féldiő hátralevő részében hengerelt a Kecskemét, még Zaklajda is gólt szerzett egész pályáról ellenfele üres kapujába. Az első játékrész végén magabiztos, 10-15-ös vezetéssel vonulhattak az öltözőbe.

A félidőben számos változtatást hajtott végre a kecskeméti vezetőedző, Ocsovai Zsolt. Többek között Zaklajdát, Füstöst és Horváth Andort is a kispadon hagyta a második etap nyitányán. A 35. percben máris három gólra zárkózott a PLER, 13-16. Öt perccel később már csak kettő volt közte, a Ocsovai pedig időkéréssel próbálta felrázni csapatát. Nem járt sikerrel, a 49. percben hátrányba kerültek, 20-19. Burik góljával az utolsó másodpercekben még közelebb tudott jönni a Kecskemét, de ez már csak szépségtapasz volt, végül 25-24-re nyertek a hazaiak.

Ocsovai Zsolt így értékelt a mérkőzés után: – Először is köszönjük szépen a PLER-nek, hogy fogadtak minket. Gratulálok nekik a győzelemhez, úgy gondolom, hogy mindkét csapatnak segített a felkészülésben ez a hajtós meccs. Mindent kipróbáltunk, amit szerettünk volna. Három hét van még a bajnokságig, jó úton haladunk.

PLER KC – KTE-automatika.hu 25-24 (10-15)
férfi kézilabda edzőmeccs

Kecskemét: Horváth A. 2, Petrik Varga 2, Csuzi 4, Burik 5, Zaklajda 1, Füstös 4, Kátai 3, Gyárfás 1, Szamos 1, Talmácsi 1.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés