kesport.hu

Wittmann számára a legfontosabb a KTE sikeres szereplése

Szombaton 20.00 órától a Szolnoki Olaj KK lesz az ellenfelük a Messzi István Sportcsarnokban.

– Ugyanúgy készültünk az Olaj ellen, mint az összes többi találkozóra. Szerdán Dániában volt FIBA Europe Cup meccsük, biztos, hogy egy kicsit fáradtak lesznek. Próbálunk jól játszani hazai pályán, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. A Szolnok a bajnokság egyik legnagyobb esélyese, de mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. Szeretnénk megköszönni a szurkolóknak, hogy sokan biztatnak minket, idegenbe is jó páran elkísértek. Igyekszünk továbbra is meghálálni a bizalmukat.

Wittmann 2014 és 2017 között Szolnokon kétszer lett bajnok, egyszer pedig kupát is nyert az Olajjal. Megkérdeztük tőle, hogy ez jelent-e számára valamiféle presztízskérdést.

– Egyáltalán nem jelent presztízskérdést a szombati meccs, örülök, hogy a régi csapattársaimmal találkozhatok. Nekem az a legfontosabb, hogy a KTE minél jobban szerepeljen.

Szurkolói információk

A szerda délután tartott biztonsági egyeztetés után – természetesen figyelembe véve a röplabda mérkőzés zavartalan lebonyolítását is – eldőlt, hogy a kosárlabda mérkőzésre érkezők számára a kapu- és pénztárnyitás 19.00 órakor lesz, a csarnok előtti parkolót ezúttal nem lehet használni. A vendégcsapat szurkolóit önálló pénztárral, szociális helyiségekkel, büfével és kényelmes szektorral várják.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés