kesport.hu

Marozsi: Bravúrokra van szükség a felsőházhoz

A Scoregoal Kecskeméti Futsal Club helyzete nehéz, de nem reménytelen. Hétfőn a dobogós Kincsem SE ellen mutathatják meg, hogy még van helyük a legjobb hat között a rájátszásban.

Az alapszakasz 17. fordulójában komoly ellenfél érkezik a kecskeméti futsalosokhoz. Hétfőn 20:00 órától azt a Kincsem Lovaspark SE-t fogadják a Messziben, amely jelenleg a 2. helyen áll az NBII. keleti-csoportjában. A hírös városiak számára nem indult jól a 2018-as év, hiszen az előző héten a közvetlen rivális Berettyóújfalu fakó ellen szenvedtek 4-1-es vereséget. Ennek ellenére a 12 gólos Marozsi Gábor bizakodó a folytatást illetően:

– Mentálisan kellett felrázni a csapatot a múltheti vereség után – kezdte érdeklődésünkre. – Sajnos valóban tudásunk alatt teljesítettünk a Berettyó ellen, de itt a lehetőség, hogy hazai pályán megmutassuk, hogy kell még velünk számolni a bajnokságban. Nehéz meccseink vannak hátra az alapszakaszban, mindenki ellen kell a bravúr, hogy életben tudjuk tartani a lehetőséget a felsőházi szereplésre. Én nagyon bízom a csapat tartásában, és abban, hogy hétfőn egymásért és a szurkolóinkért is küzdünk, nem csak a fontos pontokért!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés