kesport.hu

Óriásit küzdött a Scoregoal – videóval

A futsal NB II. keleti-csoportjának 17. fordulójában a második helyezett Kincsem Lovaspark SE csapata látogatott Kecskemétre. A hazaiaknál egy új arcra is figyelmesek lehettünk, a mindössze 17 éves Supka Zsolt először volt felnőtt kerettag. Izgalmas mérkőzésen végül pontosztozkodás született, Móra Viktor pedig minden hazai gólban benne volt, 4 találata mellett két gólpasszt is kiosztott.

A bajnoki összecsapás nagy kecskeméti helyzettel indult, de az első gólnak mégsem a hazai szurkolók örülhettek. A negyedik percben a korábban Kecskeméten, az NB I-ben megfordult Vörös átlövése suhant el a lábak alatt, Peltzer pedig tehetetlen volt, 0-1. Egy perccel később ismét gólt kaptak a kék-fehérek: ezúttal egy kapu előtti kavarodás után reagáltak gyorsabban a tápiószentmártoniak, 0-2. Ennek ellenére nem tört össze a Kecskemét, Móra könyörtelenül értékesített egy szabadrúgást, 1-2. Egy perccel később ismét kapitulált a Scoregoal-védelem; újra kettő volt a különbség a csapatok között, 1-3. Ezután visszavettek a rohanó tempóból, a következő találatra tíz percet kellett várni, ekkor Marozsi passzolt a kapuba közvetlen közelről, 2-3. Ismét egyből válaszoltak a vendégek, egy felesleges hatodik fault után Vörös értékesítette a tízméterest, 2-4. Az igencsak mozgalmas félidő végéig még egy-egy gól esett, a hazaiaknál ismét Móra, míg a túloldalon Ferenczy zörgette meg a hálót, így az első játékrész végén 3–5-öt mutatott az eredményjelző.

A második felvonásban láthatóan megfontoltabban játszottak a felek, azonban a 23. percben Móra labdaszerzését követően a kontra befejezéseként tökéletesen tálalt Marsa elé, akinek már csak az üres kapuba kellett bepofoznia a játékszert, 4-5. Nem sokkal később egy kipattanót értékesítve Móra egalizált, 5–5. A 30. percben Vörös megszerezte harmadik találatát is, befelé húzott, majd hatalmas erővel lőtte ki a jobb alsót, 5-6. Ezúttal viszont nem örülhetett sokáig a Kincsem SE, ugyanis Sallai hosszúra lőtt labdáját Móra vágta fel a léc alá, ekkor már négy gólnál járta hírös városiak megmentője, 6-6. Habár helyzetek bőven adódtak még a hátralevő nyolc minutumban, gólt már egyik együttes sem tudott szerezni, így a vége igazságos döntetlen lett.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Kincsem Lovaspark SE 6-6 (3-5)
férfi futsal NB II., keleti-csoport, 17. forduló

gsz.: Móra 4, Marozsi, Marsa, illetve Vörös 3, Lovasi, Hámory, Ferenczy.

Tabella

Hozzászólások

  1. Pingback: Itt nézheted meg a Scoregoal hétfői gólzáporját – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés