kesport.hu

Európa-bajnokot igazolt a HÉP-KRC

Bomba igazolással készül a szezon hajrájára a kecskeméti férfi röplabdacsapat. Szerdán sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a 34-szeres szerb válogatott, Borislav Petrovic 2018. május 15-ig erősíti keretüket.

A 30 éves, 201 centiméteres játékosra centerként számítanak az alföldi klubnál. A HÉP-Kecskeméti Röplabda Club nem titkolt szándéka, hogy a Magyar Kupa és a bajnokság döntőjébe is bekerüljenek, és a vezetőség és a szakmai stáb úgy ítélte meg, hogy Petroviccsal növelhetik esélyeiket, hogy céljaikat teljesítsék.

Borislav Petrovic korábban játszott szülőhazájában, Franciaországban és Szlovéniában, legnagyobb sikereit azonban a szerb válogatott tagjaként érte el: világbajnoki bronzérem, valamint Európa-bajnoki cím kötődik nevéhez.

A rutinos játékos a sajtótájékoztatón elmondta, hogy Sasa Nedeljkovic személye miatt döntött úgy, hogy Kecskemétre igazol. A KRC-n kívül volt még egy portugál és egy görög ajánlata is. Hozzátette, hogy az elmúlt hetekben jól sikerült a beilleszkedése, nagyon várja már, hogy bemutatkozhasson tétmeccsen is.

A HÉP-KRC a héten szabadnapos a pontvadászatban, így pénteken este a Szabadkával játszanak edzőmeccset. Majd január 30-án, kedden 19:00-kor a Magyar Kupa elődöntőjének első meccsén a Pénzügyőrt fogadják a Messzi István sportcsarnokban, ahol már Petrovic be is mutatkozhat a hírös városi publikumnak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés