kesport.hu

Egy félidőn át tartotta magát a KTE-automatika.hu

Pénteken utolsó meccsét játszotta a Liga Kupában a kecskeméti férfi kézilabdacsapat. A már különösebb téttel nem bíró összecsapáson az első játékrészben még tartották a lépést NB I-es ellenfelükkel a házigazdák, de a vége papírforma lett.

Bátran ment neki az Orosházának a kecskeméti alakulat, és az első két gólt Bujdosó és Szamos jegyezhette, 2-0. Aztán magukra találtak a vendégek, és elkezdték a gólgyártást, Mihály góljával pedig a vezetést is átvették 11 perc elteltével, 3-4. A KTE-ből Csuzi kétszer is megzörgette a hálót, de a túloldalon Milosevics rendre válaszolni tudott, így nem tudott 1-2 találatnál többre ellépni egyik gárda sem. A félidő hajrájában aztán jobban sáfárkodtak lehetőségeikkel a sárga mezes vendégek, ennek köszönhetően 9-13-mal ért véget az első etap.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A folytatásban Zaklajdát rögtön felavatták a kapuban, nagyot mentett a hírös városiak hálóőre. A másik térfélen Horváth Andor és Kátai is betalált, de ez kevés volt az üdvösséghez, hiszen Milosevicset és Brazt sem tudták tartani, így nem hogy csökkent volna a differencia, de még nőtt is. A 36. percben 11-17-et mutatott az eredményjelző. Két-két eltékozolt támadás után indításból lőtt az Orosháza, Zaklajda bravúrral kirúgta a labdát, amiért nagy tapsot kapott a közönségtől, míg Ocsovai úgy gondolta, itt az idő rendet tenni a soraikban. A fejmosás nem tette meg hatását, továbbra is akadoztak a támadások, és a védelem sem állt sokszor a helyzet magaslatán. Négy perccel a vége előtt már tíz is volt közte, úgy tűnt, hogy teljesen feladták a kecskemétiek a harcot. A legvégén még Füstös és Horváth Andor góljai tudták tízen belülre hozni a hírös városiakat, a vége így 18-27 lett.

A KTE-nek ezzel befejeződtek a Liga Kupa küzdelmei, a jövő héten folytatódó bajnokságban szabadnaposak lesznek, így első meccsüket február 9-én játsszák majd, és az Ózdot fogadják a Messzi István sportcsarnokban.

Ocsovai Zsolt vezetőedző értékelése: – Gratulálok ellenfelünknek, sok sikert nekik a továbbiakra. Sok munka van mögöttünk, emiatt is lehettünk fásultak, fáradtak. Kisebb mélypontot éltünk most át, de biztos vagyok benne, hogy az elmúlt hetekbe fektetett energia megtérül majd, mikor a bajnokságban újra pályára lépünk. Szombaton csapatépítő disznóvágásra megyünk a Krisztina Farmra. Mindig jól szoktak sikerülni ezek a programok, kiengedhetik a srácok a gőzt egy picit.

KTE-automatika.hu – Orosházi FKSE-LINAMAR 18-27 (9-13)
férfi kézilabda Liga Kupa

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés