kesport.hu

Wittmann szerint képesek lesznek feljavulni hétvégéig

A KTE-Duna Aszfalt csékája Szegeden betegen vállalta a játékot, és van egy csuklósérülése is, ami bár elmondása szerint még nem a legjobb, de napról napra javul.

Úgy tudom, hogy a tegnapi meccsen nem voltál teljesen egészséges…

– Igen, beteg voltam, de szerencsére tudtam játszani. Van egy csuklósérülésem is, de napról-napra javul.

Milyen volt belülről a Szeged elleni összecsapás?

– Nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk. Ritmustalanok voltunk, leginkább támadásban. A védekezésünkben is akadtak hibák, de nem kaptunk sok pontot. Egész meccsen futottunk az eredmény után, nem volt benne a játékunkban az, hogy megfordítsuk a találkozót. Az utolsó negyedben beálltunk zónázni, ezzel egy kicsit kizökkentettük ellenfelünket, visszajöttünk négy pontra, de a győzelem sajnos nem sikerült.

Nagyon fontos meccs következik szombaton, hiszen az egyik riválist, a Paksot fogadjátok a Messzi István Sportcsarnokban.

– A bajnokság első felében egyszer már megmérkőztünk az ASE-val, akkor kimondottan jól ment a játék a csapatnak, egy elég sima mérkőzésen tudtunk nyerni. Bízom benne, hogy ez most is így lesz, de inkább egy komolyabb csatára számítok. Ha úgy játszunk, mint Szegeden, akkor semmi esélyünk nem lesz. Ha viszont azt az arcunkat mutatjuk, amit az utóbbi időszakban, akkor komoly sanszunk lehet a győzelemre, főleg hazai pályán, a saját szurkolóink előtt. Képesek vagyunk javulni, hiszen eddig nem volt ránk jellemző a szerdán mutatott játék.

(ktekosar.com)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés