kesport.hu

Nincs többé kispad és az öltöző sem a régi

A tavalyi esztendőben ígéretet tett a KTE-automatika.hu férfi kézilabdacsapata, hogy fűrészt, kalapácsot és csavarhúzót ragad és felújítja mára már kissé leharcolt, de sok szép napot látott öltözőjét a Messzi István Sportcsarnokban. A fiúk megtartották szavukat, és ebben Mogyorós Zoltán, a Malom Mozi ügyvezetője is segítségükre volt.

Minden játékos külön szektort kapott az öltözőben, ahol minden mérkőzés előtt vállfára akasztva várja a szerelése és az összhatás kedvéért minden szektor felett a kézilabdázók fényképe köszön az érkezőre. Megszámolni sem lehet, hány edzés és meccs előtt és után huppantak le a srácok a fogasok alatti padokra, ezek az alkalmatosságok megszolgálták az idejüket, mára nyugdíjba vonultak és a hírös kézisek ezeket is kicserélték.
Többé nem kell székekből összeállított “kispadon” hallgatni az edzői intelmeket és várni a játéklehetőséget – a Malom Mozi ügyvezetője, Mogyorós Zoltán 30 db – korábban a moziban használt és a célnak megfelelően átalakított – fotelt szállított a sportcsarnokba. Ezek az ülések nem csak roppant kényelmesek, de szemre is impozánsak és professzionálisak.

Az edzői szobát szintén restaurálták a fiúk, mára már tudás- és raportközpont lett a korábbi apró (!) helyiségből.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés