kesport.hu

SC Hírös-Ép: Gólzáporos edzőmeccs a Kunszállás ellen

Pénteken 19 órakor a Műkertvárosi Sportcentrumban az egy osztállyal magasabban jegyzett Kunszállást látták vendégül a kecskemétiek. A szakadó esőben vívott mérkőzésen végül vendég győzelem született, de Kovrig Ákos vezetőedző ennek ellenére pozitívan értékelt.

Eseménydúsan kezdődött a találkozó, nem kellett sokat várni az első gólra. A nyolcadik percben húsz méterről végezhetett el szabadrúgást a Kunszállás, amit Kertész értékesített. Egy perccel később megduplázhatták volna előnyüket a vendégek, de a kimaradt ziccer után, a 14. percben Stein egyéni akciójának köszönhetően ismét egyenlő volt az állás. Az első félidőben ezután hibát hibára halmozott a hazai védelem, a 38. percben már 1-4 volt az eredmény, ami egészen a félidőig nem is változott.

A térfélcsere után a 60. percben egy sajnálatos sérülés után kilenc mezőnyjátékossal volt kénytelen folytatni a Kunszállás, de ennek ellenére sem törtek meg; három perccel később ismét gólt szereztek. Ezután feljavult az SC Hírös-Ép, rengeteg elpuskázott lehetőség után Borsos lőtt közelről a hálóba, 2-6. A mérkőzés utolsó gólját azonban a vendégek szerezték, így a 80. percben állt be a 2-7-es végeredmény.

Kovrig Ákos: Nagyon sok problémával küszködtünk a héten, nehezen tudtunk összeszedni 11 ép játékost. Szlovákiában szerepelnek az utánpótlás csapataink, a felnőttben pedig edzők is vannak. Akik játszottak, azok ismét szívüket-lelküket kitették a pályára. Sajnos kapus nélkül kellett lejátszanunk ezt a 90 percet, ezért gondolom hogy az eredmény túlzó. Szerintem a második félidőben uraltuk a mérkőzést, a helyzeteink is megvoltak, de kimaradtak. Elérte a célját a mérkőzés, ha az eredménnyel nem is, de a mutatott játékkal elégedett lehetek. Megyünk tovább, jövő héten is edzésekkel és edzőmérkőzésekkel készülünk a tavaszi szezonra.

SC Hírös-Ép – Kunszállás 2-7 (1-4)
férfi labdarúgó edzőmeccs

gsz.: Stein, Borsos, ill. Ficsór 3, Kertész 2, Polyák 2.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés