kesport.hu

HÉP-Röpke SE: Győzelem a Közgáz SC vendégeként

A női röplabda másodosztályban szereplő HÉP-Röpke SE szombat délután, az alapszakasz utolsó előtti fordulójában a Közgáz SC vendége volt.

Izgalmas, fordulatos, a röplabda minden érdekességét felvonultató csatában a kecskeméti lányok végül igazolták a papírformát, és 3:1 arányban győztek. Az első szettet a hazaiak nyerték meg 25:20-ra, a második játszma szintén 25:20 lett, ezúttal azonban a Röpke javára. A harmadik szett is igen szoros volt, azt 25:21 arányban nyerték a hírös városiak. Aki a negyedik szett előtt azt gondolta volna, hogy az izgalmakat nem lehet tovább fokozni, az tévedett volna. A Közgáz elhúzott 13:7-re, aztán 23:19-re, sőt, 24:21-re is vezettek a hazaiak, azaz volt három játszmalabdájuk. Ezeket sikerült hárítaniuk Kökény Petráéknak, feljöttek 24:24-re. Ezt követően volt még két hazai játszmalabda, a vendégeknek azonban a helyén volt a szíve, és 29:27-re hozták a negyedik játszmát.

– A lányok küzdeni tudása minden dicséretet megérdemel – jelentette ki a találkozó után Kása Róbert, a kecskemétiek trénere –, ennek tudható be a győzelmünk. Nem játszottunk jól, de a lányok végig hittek a győzelemben, küzdöttek is érte, és ennek tudható be a mai sikerünk egy jó Közgáz ellen.

(BAON.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés