kesport.hu

Vízválasztó meccs előtt a Scoregoal

Hétfőn a tabella alsó régiójában található Újpestet fogadják a kecskeméti futsalosok a Messzi István sportcsarnokban 20:00 órától.

Legutóbb heroikus küzdelemben végeztek 6-6-ra a Kincsem Lovaspark SE ellen, viszont azóta eltelt két hét, és tétmeccset nem játszottak a hírös városiak. Február 5-én a 10. pozíciót elfoglaló Újpest lesz a vendégük, és ha itt nem sikerül nyernie a Koós-legénységnek, akkor búcsút inthetnek a felsőházi álmoknak. Az összecsapás előtt a vezetőedző bizakodóan nyilatkozott portálunknak:

– A jövő héten eldől a sorsunk, hiszen két nagyon fontos meccset kell megvívnunk. Hétfőn az Újpestet mindenképpen le kell győznünk, és utána pénteken a Dunakeszi otthonában kellene újabb három egységet szereznünk, hogy a felsőházi reményeink megmaradjanak. A megszokott mederben készültünk az összecsapásokra, heti két edzéssel tartottuk formában a csapatot. Vannak kisebb-nagyobb sérülések, így a fiatalok számára több szerep juthat majd. Bízom a csapatban, hogy fel tudnak nőni a feladathoz, várjuk szurkolóinkat nagy szeretettel, szükségünk lesz a támogatásukra!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés