kesport.hu

Sérülten is vállalja a játékot a Scoregoal fiatal tehetsége

Hétfőn 7-3-ra tudott nyerni az Újpest ellen a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club az alapszakasz 18. fordulójában. A győzelemből Szabó Szabolcs két góllal vette ki a részét, ami azért is figyelemre méltó, hiszen nemrég tudott csak visszatérni a társakhoz egy komolyabb sérülésből.

A mindössze 18 esztendős Szabó Szabolcs jobb bokájában volt részlegesen elszakadva a szalag, ezért 1,5 hónapot volt kénytelen kihagyni. Nem is olyan rég aztán újra bevethető állapotba került, és meg is hálálta a bizalmat Koós Károly vezetőedzőnek.

– Sokat kellett dolgoznom rajta, hogy visszatérhessek a pályára, de szerencsére minden jól alakult, és gyors volt a rehabilitációm – mondta a fiatal támadó. – Nagyon jó érzés volt újra a Messzi István sportcsarnokban a kecskeméti szurkolók előtt bizonyítani, pláne gólokat lőni. Ennél jobban nem is sikerülhetett volna talán ez a meccs, jó alaphangot adhat a pénteki, Dunakeszi elleni rangadóra.

A heti edzések egyikén viszont megint volt egy szerencsétlen mozdulat, ami most fejfájást okozhat…

– Sajnos egy rossz pillanatban rúgtam össze egyik csapattársammal, most a bal bokámat kell emiatt jegelnem, de úgy néz ki semmi komoly. A Kinizsi ellen bárhogy is lesz, vállalni fogom a játékot, csak a győzelem lehet az elfogadható számunkra, hogy kivívjuk a felsőházi rájátszást. Én úgy gondolom, hogy a csapat képes lesz a győzelemre, és borsot tudunk törni ezzel riválisaink orra alá!

A Dunakeszi Kinizsi – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club bajnoki összecsapás pénteken 20:00 órakor kezdődik majd az üllői sportcsarnokban.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés