kesport.hu

KRC: A maximumot kell nyújtani vasárnap

Óriási rangadó előtt áll a kecskeméti férfi röplabdacsapat, ugyanis vasárnap a listavezető VRC Kazincbarcika érkezik a Messzi István sportcsarnokba. A 17.00 órakor kezdődő bajnoki összecsapásra ezúttal is sok néző várható, így érdemes lesz időben érkezni.

A novemberi összecsapáson szoros szettekben 3:1-re tudtak nyerni a borsodiak, ám akkor egy felforgatott taktikával volt kénytelen játszani a Kecskemét. Azóta eltelt három hónap, és a HÉP-KRC nem talált legyőzőre, csakúgy mint soros ellenfelük. A vasárnapi bajnoki összecsapás igazi prezstízscsata lesz, és az alapszakasz elsőségét illetően is fontos lehet majd. Sasa Nedeljkovic vezetőedzőt kérdeztük a rangadó előtt:

– Már régóta készülünk erre az időszakra, tudtuk hogy ez a pár hét igazán kemény lesz, és fontos dolgok dőlhetnek el – mondta érdeklődésünkre a szakember. – Mindent megtettünk, hogy a legjobban felkészüljünk a rangadókra, természetesen csak ez jár már a fejekben. Egy igazi presztízscsatára számítok, ahol nüanszok dönthetik el majd a pontok sorsát. Nagyon bízom benne, hogy mindenki a maximumot tudja majd kiadni magából, ami ilyenkor elengedhetetlen a győzelemhez. A hazai pálya és a szurkolók sokat lendíthetnek játékunkon, jönnek ezúttal is Békéscsabáról buzdítani minket, ami igazán megtisztelő számunkra. Várunk minden sportbarátot nagy szeretettel vasárnap a Messzi István sportcsarnokban, szeretnénk igazi minőségi röplabdával megörvendeztetni a drukkereket!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés