kesport.hu

Bácsalmás–Szeremle döntő lesz a Bácska Kupán

kép: sugopart.hu

Az elmúlt hétvégén egy kivételével az összes csoportmérkőzést lejátszották a DOG PET Bt. Bácska Kupán. A Szeremle már korábban biztosította a helyét a döntőben, a szombati Bácsalmás-Érsekcsanád találkozót követően az is eldőlt, hogy a megyei első osztályú Bácsalmás lesz az ellenfele.

Nemesnádudvar–Bajaszentistván 2–0 (1–0)
Gólszerzők: Melcher, Keresturi

Bajaszentistván–Felsőszentiván 3–0
A Felsőszentiván nem tudott kiállni, így a három pontot 3–0-ás gólkülönbséggel a Bajaszentistván kapta.

Bajai LSE U19–HÍD SC 2–3 (2–1)

Bácsborsód–Érsekcsanád 4-1 (2–1)
Gólszerzők: Vőneki, Gál, Nkubito, Jovica illetve Gergity.

Érsekcsanád–Bácsalmás 1–5 (0–1)

Érsekcsanád: Szabó – Neszvecskó, Notovnik B., Szöllő, Taba Z., Töttös (Grancsa), Taba P., Novotni F., Mucsi, Kiss Z. (Büte), Mityók (Újvári). Edző: Vörös Dávid

Bácsalmás: Eckert – Schneider (Nyúl), Rudics, Princz, Jenei (Baladin), Túri (Sőreg), illés, Nébl, Hernády, Szádeczky, Snyehola (Nincsevics). Edző: Vanó Sándor

Gólszerzők: Mucsi illetve Jenei 2, Sőreg, Illés, Hernády.

Vanó Sándor (Bácsalmás): – A mérkőzés összképe alapján látszott, hogy komoly terhelés alatt vagyunk, ez azonban nem menti föl az alól a csapatot, hogy az első félidőben kétszer, háromszor álltunk a kapussal szemben, mégsem tudtuk eredményesen befejezni az támadásainkat. Abban az időszakban több labdát eladtunk, mint a szomszédos sátorban, a hurkafesztiválon hurkát az árusok. A második félidővel már elégedett vagyok. Egy jól összeszedett Érsekcsanád játszott ellenünk, ám a második félidő végére elkészültek az erejükkel, akkor már futószalagon szállítottuk a helyzeteket. További sok sikert kívánok a Csanádnak, meggyőződésem, hogy jó úton járnak.

Vörös Dávid (Érsekcsanád): – Sok volt a hiányzónk, hiszen vasárnap is volt meccsünk, így nagyon fiatal csapattal mentünk Bajára. A 60. percig, amíg 1–0 volt az állás, nagyszerűen helytálltunk, de utána az energiát tekintve elfogytunk. Sokkal jobb csapat nálunk a Bácsalmás, más szintet képvisel. Büszke voltam a sajátjaimra, jól mentek, tették a dolgukat, több olyan játékos szerepelt a csapatunkban, aki az első felnőtt meccsét játszotta, szépen megállták a helyüket.

Az A-csoport mérkőzései ezzel lezárultak, a B-csoportban még egy találkozó van hátra, a Bajai LSE U19 február 15-én, csütörtökön este hat órakor csap össze a Bácsborsóddal.

(szöveg: BAON.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés