kesport.hu

Dramicanin: Nincs olyan csapat, akit ne tudnánk megverni

Rastko Dramicaninnal készítettek interjút a KTE-Duna Aszfalt hivatalos honlapjára. Szóba került a pénteki fantasztikus fehérvári győzelem, illetve a pénteken kezdődő Magyar Kupa is.

Múlt héten pénteken az utóbbi évek egyik legnagyobb győzelmét aratta a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat, hiszen 79-75-ös sikert könyvelhetett el a tavalyi bajnok és kupagyőztes Alba Fehérvár otthonában. Rastko Dramicanin kulcsszerepet vállalt a diadalból, 19/15-ös pontmutatóval és 3 lepattanóval zárta az összecsapást.

– Kiválóan játszottunk, jól működött a védekezésünk és a támadással sem volt problémánk. Sokat készültünk az Albára, úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. Azt hiszem, ez a meccs bebizonyította, hogy nincs olyan csapat Magyarországon, akit ne tudnánk megverni.

Nagy hajrában harcolták ki a Magyar Kupa szereplés jogát, pénteken kezdetét is veszi a debreceni nyolcasdöntő, ahol először a Szolnoki Olaj KK-val kell megmérkőzniük.

– Talán a legerősebb ellenfelet kaptuk, hiszen az Olaj a top csapatok közé tartozik a mezőnyben. Az biztos, hogy nem lesz rajtunk nyomás, szeretnénk a legjobbunkat nyújtani, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire elég. Már az is szép teljesítmény, hogy ott vagyunk a legjobb nyolc között. Nehéz dolgunk lesz, de egyértelmű, hogy nem adjuk fel.

Az idei szezonban már kétszer is játszottak a Szolnokkal. Bár mindkét alkalommal vereséget szenvedtek, azonban nem adták könnyen magunkat, nagy csatára késztettük az egyik bajnokaspiránst.

– Egy kupameccs teljesen más, mint egy bajnoki találkozó, itt bármi megtörténhet. Nagyjából három hete játszottunk az Olajjal hazai pályán, szerintem jobb százalékkal kell majd dobnunk pénteken, mint akkor. Remélem, hogy meglesznek a lehetőségeink, és tudunk is élni velük.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés