kesport.hu

Életben szeretné tartani felsőházi álmait a Scoregoal

Óriási bravúrt bemutatva verték meg az előző fordulóban a Dunakeszit idegenben, most újabb komoly erőpróba előtt állnak a kecskeméti futsalosok.

A 18. fordulóból elhalasztott, Csömör elleni rangadót pótolják pénteken a kék oroszlánok 18:45-től. A találkozó életbevágóan fontos hírös városi részről, hiszen csak győzelem esetén tudják visszaelőzni a jelenleg 6. helyen álló Berettyóújfalu kettes csapatát. Ez egyben azt is jelentené, hogy két fordulóval az alapszakasz vége előtt felsőházi pozícióból várhatnák a Csenger és a Gyömrő elleni meccseket a Koós-tanítványok.

A találkozó előtt Marsa Leventét, a Scoregoal fiatal, technikás játékosát kérdeztük, hogyan várják a pénteki megmérettetést.

– Az előző hetek tapasztalai nagyon pozitívak, együtt van a csapat, jó a hangulat az öltözőben és a pályán is – kezdte Marsa. – Ha ugyanúgy küzdünk egymásért, mint azt tettük eddig, akkor bárkit képesek lehetünk legyőzni. A Csömör a 4. helyen áll, tudjuk róluk, hogy masszívak, de az őszi meccsen már meg tudtuk őket lepni, ezt szeretnénk most is megismételni. Úgy gondolom, mindenki tisztában van a meccs tétjével, ezért csak a győzelem lehet az elfogadható számunkra. Külön öröm számomra, hogy Bakos Tamás is ott lesz a keretben, akinek személy szerint sokat köszönhetek, sokat tanultam tőle. Nagyon bízom a csapatban és a sikerben, szeretnénk a legjobbak között folytatni majd a rájátszást, ehhez pedig kell az újabb bravúrgyőzelem!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés