kesport.hu

Scoregoal: Nem sikerült a bravúr Csömörön

Az első félidőben kialakította a végeredményt a hazai csapat.

Fontos lett volna a három pont megszerzése a felsőházi rájátszás miatt a kecskeméti futsalosoknak, ám a bravúr ezúttal elmaradt. A masszív csömöriek nagyon jól védekeztek, és onnan indították villámgyors támadásaikat. A helyzetei azonban így is megvoltak a hírös városiaknak, de gólra váltani egyiket sem sikerült, míg a túloldalon kétszer is rezzent a háló az első húsz percben.

A fordulás után mindkét oldalon adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, de vagy a lábak remegtek meg, vagy a kapusok voltak jókor, jó helyen. Nem esett több találat tehát a pénteki bajnoki összecsapáson, 2-0-ra a Csömör nyert. A kecskemétiek hétfőn a Csengert fogadják 20:00 órától a Messziben, az a rangadó mindent eldönt majd a felsőházi szereplést illetően!

Koós Károly edzői értékelése: Nincs tragédia, hétfőn még van lehetőségünk kivívni a felsőházat, ma a Csömör ennyivel jobb volt. Nagyon agresszívan védekeztek, szokatlanul kemény meccs volt, amiből ők jöttek ki jobban. Kicsit néha az az érzésem volt, ha reggelig játszunk se lövünk gólt, vannak ilyen mérkőzések, tovább kell lépnünk, hiszen hétfőn már a Csengert fogadjuk. Azon a meccsen mindenképpen győznünk kell, nincs semmi lefutva!

RFC Csömör – Scoregoal KFC 2-0 (2-0)
Férfi Futsal NB II. Keleti csoport 18. forduló

gsz.: Jenei (3.), Husz (18.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés