kesport.hu

Élet-halál meccs vár a Scoregoalra

Hétfőn 20.00 órától a Messzi István sportcsarnokban nagy kérdések dőlhetnek el, így mindenképpen érdemes lesz a helyszínen megtekinteni a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Csenger összecsapást.

Pénteken halasztott bajnoki meccset pótolt a kecskeméti futsalcsapat, és a Csömör otthonában nem sikerült bravúrt bemutatniuk, 2-0-ra kikaptak. Nincs semmi még veszve, hiszen hétfőn ha a Csengert sikerül két vállra fektetniük, akkor életben tarthatják felsőházi álmaikat. Az összecsapás előtt Dobosi Zsoltot kérdezte portálunk.

– A pénteki meccsen nem voltunk kellően koncentráltak, és a Csömör masszív védelme ellen ez kevésnek bizonyult. Jobban össze kell kapnunk elől és hátul is magunkat, ha a Csenger ellen szeretnénk bezsebelni az összes pontot. Márpedig más célunk nem is lehet, csak ebben az esetben van esély kivívni a felsőházat a folytatásra, habár ehhez az is kell, hogy a Berettyó II. számunkra kedvező eredményt produkáljon. Ősszel egy parázs összecsapáson nyert a Csenger egy góllal, most itt a lehetőség a revansra. Mindenki tisztában van a csapatban a helyzet fontosságával, és szerintem képesek is leszünk szurkolóink segítségével megnyerni a meccset. Várunk mindenki nagy szeretettel, az utóbbi hazai meccseken is jól jött számunkra a buzdítás, most pedig különösen fontos lesz!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés