kesport.hu

A Bácsalmás húzta be a Dog-Pet Bt. Bácska Kupát

Szombat és vasárnap rendezték a Dog – Pet BT. Bácska kupa felkészülési labdarúgó torna helyosztóit Baján a Petőfi-szigeti műfüves pályán. A döntőbe a megyei I. osztályú Bácsalmási PVSE, és a télen jól erősítő megyei II. osztályú Szeremle került.

A találkozót végül a papírformának megfelelően a Bácsalmás nyerte 3-1-es félidőt követően 6-3-ra, de azért azt is hozzá kell tennünk, hogy a szeremleiek erre a meccsre csere nélkül érkeztek. Ráadásul Farkas Dávidot a hajrában kiállították a Szeremléből, de ez igazából már nem osztott, nem szorzott, hiszen ekkor már 5-3 volt az eredmény.

Vanó Sándor (Bácsalmás): Nagyon tetszett a Szeremle hozzáállása, 11-en végig küzdötték, és nagyon tudatosan játszottak. Úgy gondolom, hogy tavasszal ők meglepetés csapat lehetnek a bajnokságban. Mi egy kicsit tompák voltunk, hiszen tegnap is játszottunk a Bonyhád ellen, akiktől végül 5 – 3-ra kikaptunk, de ezek a meccsek mint ahogy a torna is elsősorban nem az eredményről szólnak. Sokat cseréltem, az új embereket is sikerült beépíteni. Illés Dani hozzáállása teljesen profi, Turi István is erőn felül teljesít a hosszú kihagyása után, míg Baladin Dominik megsérült. Jövő héten még játszunk a Bátaszékkel, utána megyünk Tamásira egy pályaavatóra, és az azt következő héten Hartán kezdjük a bajnokságot.

Szombati József (Szeremle): Az egész kupa nagyon jól segítette a felkészülésünket. Sajnos az utolsó meccsre csak 11-en tudtunk kiállni, így vérmes reményeink nem lehettek, de úgy érzem így is helytállt a csapat. Jövő héten hazai pályán kezdjük meg a tavaszi szezont a Bácsborsód ellen. Nem lesz egyszerű, de remélem teljes kerettel tudunk kiállni. Egyébként nem értek egyet azzal, hogy már februárban megkezdődik a megyei II. osztályú bajnokság, kicsit várhatnánk még vele, mert ez az időjárás nem igen kedvez a focinak, de ezt nem csak mi hanem mások is így gondolják.

A harmadik helyért a Bácsborsód – Nemesnádudvar találkozó 4-4-es döntetlennel ért véget. A büntetőpárbajt a borsódiak nyerték, így az ő nyakukba akasztották a bronzérmet – számolt be a sugopart.hu.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés