kesport.hu

Mészáros Dávid: Egészséges versengés van a kapuba kerülésért

A Mercedes-KLA és a Kecskeméti LC kapusa felépült kézsérüléséről, a felkészülés során pedig jó hangulatban, de egészséges versenyszellemmel dolgoznak Zeljko Belecannal a kapuba kerülésért.

Hosszabb ideig hátráltatott ősszel egy kézsérülés, mi a helyzet ezzel most?

Szerencsére az őszi szezon végén már tudtam védeni pár meccsen, bár akkor azért még nem volt 100 százalékos. A felkészülés során viszont semmi gond nem volt eddig vele, szóval úgy gondolom, hogy már lehet mondani rá, hogy teljesen egészséges. Az óvatosság kedvéért azért mindig teszünk rá edzés előtt egy apró rögzítést Hubi segítségével.

Felváltva kapjátok eddig a bizalmat a kapuban Zeljko Belecannal, hogy értékeled az eddigi meccseken nyújtott teljesítményed?

A munkámmal úgy gondolom, hogy eddig sem volt gond. Érzésem szerint kezdek egyre jobb formába is lendülni, úgyhogy összességében jónak érzem az eddigieket.

Németh Viktor felel a kapusok felkészítéséért. Milyen vele, illetve Zeljko-val dolgozni?

Mindig jó hangulatban dolgozunk, de meglehetősen keményen, ezalatt mindkettőjüktől sokat tudok tanulni. Zeljko és én maximálisan jóban vagyunk, az egészséges versengés azért persze megvan köztünk.

Mennyire nehéz számotokra az, hogy ennyire hosszúra nyúlik a felkészülés?

Természetesen nehéz a sok munka miatt, picit nehezíti ezt még, hogy a bajnokság is később kezdődik, de azért vannak regeneráló napok is. Azt viszont nem hinném, hogy bármi gondot is okozhatna ez, a stáb megfelelően felkészült, nincs okunk aggodalomra. Senki nem veti meg a kemény munkát, elfogadjuk és megpróbálunk eleget tenni a stáb elvárásainak. Magasra teszik a lécet, mert a maximumot akarják kihozni belőlünk.

Ha az időjárás is úgy akarja, illetve Sopronban megfelelő lesz a pályák állapota, akkor szombaton a Mercedes-KLA U19 már tétmeccset játszhat, ami számodra is egy plusz motiváció lehet. Utazol a társakkal?

Igen, utazom az U19-es csapattal. Jó lesz végre újra tétmeccset játszani, mert a fejlődésemet ez szolgálja a legjobban.

(kecskemetilc.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés