kesport.hu

Újra hazai pályán a KTE-automatika.hu

Február 23-án pénteken 19.00 órától a Törökszentmiklósi KE együttesét fogadja a KTE-automatika.hu a Messzi István Sportcsarnokban.

Ősszel a két csapat döntetlent játszott egymással Törökszentmiklóson, 25-25 lett a találkozó eredménye. A legutóbbi fordulóban a TKE ötgólos vereséget szenvedett a dobogóra esélyes Nyíregyházától, míg a Kecskemét magabiztosan győzött idegenben a Mizse KC ellen. A pénteki találkozó ismét izgalmasnak ígérkezik, a TKE a 9., a Kecskemét a 7. pozícióból várja az összecsapást és tavaszi szezonban 2/2 a mutatója.

Ocsovai Zsolt, a KTE-automatika.hu vezetőedzője: – A Törökszentmiklós mindig nagyon kellemetlen, nehéz ellenfél. A múlt heti diadalunk akkor ér igazán sokat, ha most tudunk győzni a TKE ellen is. Tisztességesen felkészültünk, és ha csapatom küzdeni akarása és hozzáállása olyan lesz, mint az elmúlt hetekben, akkor itthon kell tartanunk a két pontot. Sérültünk és betegeink is vannak, de nem foglalkozunk ezzel, az a fontos, hogy akik száz százalékos állapotban vannak, azok megnyerjék a meccset.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés