kesport.hu

Hozta a kötelezőt a KTE-automatika.hu

archív fotó

Pénteken hazai környezetben folytatódott a tavaszi félév a kecskeméti férfi kézisek számára, és a Lajosmizse után a Törökszentmiklóst is két vállra fektették az Ocsovai-legények.

A köztudottan anyagi nehézségekkel küzdő Törökszentmiklósi KE kellemetlen ellenfélnek bizonyult, hiszen egészen a 22. percig vezettek. Eztán viszont huszáros hajrába kezdtek a kecskemétiek, és Horváth Viktor és Szamos fontos találataival megfordították az eredményt, az első etap így hazai vezetéssel zárult, 12-10. A folytatásban nem engedte ki keze közül a 2-3 gólos fórt a KTE-automatika.hu: Mazák nagyon magabiztosan játszott, négyszer a hétméteres vonalról, kétszer pedig mezőnyből volt eredményes. Az ő és a többiek lelkes játékával végül 23-20-ra nyerte az összecsapást a Kecskemét, amely így háromból három győzelemmel indította a tavaszt.

Ocsovai Zsolt értékelése: Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, habár nehézzé tettük magunknak egy picit ezt a mérkőzést. Bízom benne, hogy a saját magunknak felállított szintet el tudjuk érni, és a következő hetekben magabiztosabb játékot fogunk produkálni. Fontos volt ez a két pont, a jó nyitány után még jobb folytatást várok a csapatomtól!

KTE-automatika.hu – Törökszentmiklósi KE 23-20 (12-10)
férfi kézilabda NBI/B keleti-csoport, 17. forduló

Kecskemét: Petrik Varga 3, Mazák 6, Bujdosó 1, Csuzi 1, Kátai 4, Horváth V. 4, Szamos 4.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés