kesport.hu

Megkezdődik a tavasz az SC Hírös-Ép számára

A viszontagságos időjárási körülmények sem húzták keresztbe a megye II-es SC Hírös-Ép csapatának “tavaszi” rajtját, ugyanis a KHTK II. is beleegyezett a helyszínváltoztatásba, így a Műkertvárosi Sportcentrumban lépnek pályára a csapatok szombaton 14.00 órától. A kecskeméti csapat vezetői forró itallal várják a szurkolókat!

Kovrig Ákos, az SC Hírös-Ép vezetőedzője és sportigazgatója elmondta, hogy konstruktív egyeztetések után sikerült megállapodniuk a kiskunfélegyháziakkal és az MLSZ BKMI-vel is, így nem marad el a szombati bajnoki rajt.

Mint azt megtudtuk, az utóbbi hetekben a vírusos megbetegedések és egyéb tényezők miatt nem teljes kerettel tudtak készülni a kecskemétiek, ám ettől függetlenül szeretnék ott folytatni, ahol ősszel abbahagyták.

– A Műkertben a műfüves pályán tudjuk megrendezni a meccset, a körülmények tehát biztosítottak a bajnoki folytatáshoz. Egy jó erőkből álló Kiskunfélegyházát fogadunk majd, és bízom benne, hogy az utolsó hetekben tapasztalt betegségek szépen majd javulgatnak, és következő hetekben már teljes kerettel tudunk készülni a továbbiakra. A KHTK II-től szeretnénk pontot, pontokat rabolni, persze ez nem lesz könnyű, hiszen ők is erősítettek. Várjuk szurkolóinkat, a hűvös időt forró itallal próbáljuk kompenzálni!

Az SC Hírös-Ép-hez érkeztek a télen: Molnár Edvárd (Kunszállás), Borsos Botond (KLC-KTE SI), Katona Gergő (KLC-KTE SI), Stein Csaba (KLC-KTE SI), Rácz József (Törtel), Tóth Roland (Szerbia), Botos Krisztián (Hetényegyháza).

Távoztak: Ordasi Gergely (RKSK), Homola József (Nyárlőrinc), Dunai Norbert (Nyárlőrinc), Márki Bence (Soltvadkert), Csorba Sándor (Helvécia), Ivaskó Szabolcs (Helvécia).

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés