kesport.hu

KRC: Az alapszakasz utolsó hazai meccse következik

A sereghajtó Debrecen ellen lép pályára a HÉP-Kecskeméti RC vasárnap 17 órakor a Messzi István sportcsarnokban, majd a meccs után szurkolói ankét veszi kezdetét.

November végén, a debreceni meccsen a papírformának megfelelő 3:0-ás KRC-siker született, és természetesen most sem lehet más az elvárás. Sasa Nedeljkovic vezetőedzőt kérdeztük az utolsó hazai alapszakasz mérkőzés előtt egy nappal:

– Az utóbbi hetekben csupa rangadót játszottunk, magas hőfokon égett a csapat. A kupában teljesítettük a kitűzött célt, a bajnokságban ez csak félig-meddig sikerült. Ettől függetlenül a csapat belső energiájával nincsen gond. A vasárnapi meccs biztosan más ritmusban fog zajlani, de nem szabad elfelednünk, hogy pár hét múlva már itt van a Magyar Kupa döntő, így a figyelmünk egy percig sem lankadhat, fent kell tartani a koncentrációt. Szeretnék azoknak több lehetőséget adni, akik eddig esetleg kevesebbet voltak a pályán. Kunert Matyi kisebb sérülés miatt nem volt Kaposváron bevethető, már ő is rendelkezésünkre áll azóta. A találkozó utáni szurkolói ankétra is várunk nagy szeretettel minden drukkerünket, fontos lenne a csapat számára, hogy egyre többen álljanak mögénk a leláton is!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés