kesport.hu

Mercedes-KLA: U17-es győzelem a nyitányon

Három Mercedes-KLA korosztály kezdte meg hétvégén a tavaszi szezont, az U19 idegenben, az U17 és az U16 itthon játszott a Sopronnal. A legidősebb korosztály lefulladt a rajtnál, míg az U16 egy végig kapuja elé tömörülő Sopronnal találkozott, akiket nem sikerült feltörni.

Az U17-es csapat azonban végül hozta a kötelezőt, feljutásért küzdő korosztályunk így továbbra is a harmadik helyen áll, riválisai (UTE, DVTK) ugyanis szintén nyertek – írja a kecskemetilc.hu.

U19: Sopron – Mercedes-KLA 4-0

U19 II. osztály, 16. forduló

KLA: Mészáros – Kemenczés, Módra (Sallai 46.), Kőrös, Antal – Papp – Rideg, Supka, Pusztai, Németh – Bozsik (Becze 66.).

Gól: Kocsis (12., 34., 61.), Erdősi (85.)

Bódi Attila: Az edzéseken mutatott hozzáállásunk előre vetítette ezt az eredményt. Az én felelősségem, hogy nem találtam még meg a módját, hogy ezt a játékosok többsége megértse.

Tabella itt!

U17: Mercedes-KLA – Sopron 4-1 (2-1)

U17 II. osztály, 16. forduló

KLA: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Hirman, Száhl – Daróczi (Orlov 69.), Schildkraut, Szász (Virág 85.) – Kovács P. (Bashiri-Shahroodi 53.), Szalai (Richter 53.), Török (Drabik 85.).

Gól: Szalai (5.), Vágó (16., 88.), Drabik (91.) ill. Mészáros (31.)

Csima Gyula: Nehéz meccs volt, mert a Sopron végig beállt a kapuja elé. Hiányzott belőlünk is a megszokott dinamika, erő, az ilyen meccseken szükséges türelem. Ezzel együtt végül megérdemelten nyertünk.

Tabella itt!

U16: Mercedes-KLA – Sopron 0-0 (0-0)

U16 II. osztály, 16. forduló

KLA: Berta – Barkóczi, Kovács, Treiber, Sörös (Pécsi 62.) – Kasztel, Csúri (Bodor Z. 46.) – Szedmák (Bakos 88.), Fekete (Busa 81.), Faragó – Bessenyei.

Nagy Lajos: Nehéz dolgunk volt, mert az ellenfél végig a védekezésre koncentrált. Így is sok helyzetet dolgoztunk ki, de hiába lőttünk kapufát, vagy álltunk a kapussal szemben, ezen a napon nem tudtunk egyetlen gólt sem szerezni. Pozitívumként a védekezésünket tudom kiemelni, az végig pontos és határozott volt, illetve a hozzáállással sem volt gondom, de sajnos nyerhető meccsen játszottunk döntetlent.

Tabella itt!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés