kesport.hu

Szépen javul Karahodzics sérülése

Kemal Karahodzics bízik benne, hogy a Jászberény ellen már pályára léphet, illetve gratulált a felnőtt kosárlabda-válogatottnak.

Nagyszerű mérkőzést játszott a KTE-Duna Aszfalt a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Szolnoki Olaj ellen, akik végül az Alba és Falco legyőzésével elhódították a serleget. Kemal Karahodzics 8 ponttal, 5 lepattanóval, valamint 1-1 gólpasszal és blokkal zárta a találkozót.

– Jó meccset játszottunk a Szolnokkal – mondta a csapat honlapjának a center. – Nagy csapatokkal is képesek vagyunk felvenni a versenyt, úgy gondolom, hogy alapozhatunk erre a jövőben. Volt egy kis problémánk, hiszen Marko Djerasimovic betegséggel küszködött, így nem a legerősebb kerettel tudtunk kiállni.

A válogatott kerettag egy kisebb sérülést is összeszedett a találkozón.

– Ami a sérülésemet illeti, meghúzódtak a térdszalagjaim, ezért néha ki kellett hagynom az edzéseket, pihentetnem kellett a lábamat. Már elkezdtem futni, és bízom benne, hogy a Jászberény ellen pályára léphetek. Nagyon fontos lesz a JKSE elleni találkozó. Mától teljes kerettel edzünk, visszatértek a válogatott játékosok, elkezdjük a komolyabb felkészülést. Remélem, hogy meg tudjuk nyerni az összecsapást.

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány a korábbi nyilatkozataiban említette, hogy a válogatott Litvánia és Lengyelország elleni mérkőzésein Darrin Govens élvez prioritást a légiósok közül. A nemzeti csapat előbb fantasztikus játékkal előrukkolva késztette nagy csatára a litvánokat Klaipedában, végül azonban 80-75-re kikapott, ám hétfőn, a létfontosságú lengyelek elleni meccset 64-57-re megnyerte Szombathelyen.

– Két kiváló mérkőzést játszott a válogatott, sajnálom, hogy nem jött össze a bravúr a csapatnak Litvániában, a lengyelek elleni győzelemhez pedig szeretnék gratulálni Sztojan Ivkovicsnak és a srácoknak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés