kesport.hu

Vereséggel zárta az alapszakaszt a Scoregoal

Tét nélküli meccsen szenvedtek 4-3-as vereséget a kecskeméti futsalosok Gyömrőn.

Helyzetek garmadáját dolgozta ki az összecsapás elején a Kecskemét, ám ebből csak egyszer tudtak eredményesek lenni Szabó Szabolcs révén, 0-1. Egy ellentámadásból aztán egalizálni tudtak a hazaiak, és eztán megváltozott a játék képe, kiegyenlítettebb lett a küzdelem is; a félidőig több már viszont nem esett, 1-1.

A folytatásban újra Szabó villant a kecskemétieknél a 26. percben, de erre is volt válasza a Gyömrőnek, és négy minutummal később már újra egál volt az állás, 2-2. A sok hibával játszó kecskemétiek aztán hátrányba kerültek egy kontra után, amire még Móra Viktor egy szépségdíjas akcióból válaszolni tudott öt perccel a vége előtt, 3-3. A csattanó viszont a legvégére maradt: a Scoregoal egy elhibázott szögletvariációt követően könnyű gólt ajándékozott a hazaiaknak, akik így bezsebelték a három pontot.

Koós Károly vezetőedző: – Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de rendre kimaradtak, majd ahogy lenni szokott, átlövésből a hazaiak is lőttek egyet, és vérszemet kaptak. Felhoztuk magunkra őket, és eztán az agresszív játékukkal nem tudtunk eztán mit kezdeni. Szegény embert az ág is húzza: mentünk a győzelemért az utolsó percben 5 a 4-ben egy szögletnél, amiből végül a gyömrőiek indulhattak, és szereztek könnyű gólt. Mentálisan mondtunk csődöt, a meccs első tíz percében már el is dönthettük volna a meccset, de nem így alakult, ezen kell dolgoznunk, hogy a további küzdelmekre ezeket a hibákat kijavítsuk. Március elsején lesz sorsolás, ott kiderül, hogy hol és mikor kezdődik el számunkra az alsóház. Egyszerű feladatunk nem lesz, hiszen mindenki a futsal keményebb változatát fogja játszani, és mi leszünk azok várhatóan, akiket mindenki szeretne megverni.

Gyömrő UFC – Scoregoal Kecskeméti FC 4-3 (1-1)
Férfi Futsal NB II. keleti-csoport, 22. forduló

tabella

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés