kesport.hu

Beindult a nagyüzem a KESI kéziseinél

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei
2018. február 19-25.

Fiú Serdülő I. osztály – Kelet

KTE-Kecskeméti Sportiskola – B.Braun Gyöngyös 22 – 28

Fiú Serdülő II. osztály

Törökszentmiklósi Székács KE – Kecskeméti Sportiskola 30 – 35

Fiú U14 Kelet Alsóház (A-B)

Debreceni Sportcentrum KN KFT – Kecskeméti Sportiskola 25 – 18
GYÖMRŐI KÉZILABDA AKADÉMIA – Kecskeméti Sportiskola 20 – 18

Fiú U14 Badó László régió

Pick Szeged I. – Kecskeméti Sportiskola 31 – 21
Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 14 – 27

Vazul Zsolt edző: Célunk az volt, hogy két nagyiramú mérkőzését játsszunk, egyben felmérjük, hogy idősebb korosztályú csapatokkal szemben mire vagyunk képesek, hiszen január-február hónapok során saját korosztályos mérkőzéseinken remekül játszottunk. A remek Szeged ellen a második félidő 13. percéig kiválóan működött a támadó munkának, az eredmény 25-21 volt a Szeged javára. A végén, hogy mindenki játsszon kicsit elvesztettük a lendületünket, így 10 gólos lett a különbség, ami nem tükrözte hűen a mérkőzés képét. Az Orosháza ellen sikerült nagy iramot diktálni, így az őszi 6 gólos győzelem után 13 góllal múltuk felül a majd egy évvel idősebb ellenfelet.

Fiú U8 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Fekete István SE Lajosmizse 30 – 8
Kecskeméti Sportiskola – Soltvadkerti KUSE 30 – 27

Szabó Adél edző: Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az első U8-as bajnoki forduló. A kis csapatom 5 fővel, lelkesen, tettre készen érkezett a mérkőzések helyszínére. Az első mérkőzést Lajosmizse ellen játszottuk, melyen végig magabiztosan vezettünk, az eredmény 30-8 lett a KESI javára. A második mérkőzésen Soltvadkert csapatával találkoztunk. Több alkalommal játszottunk már egymás ellen, és az elmúlt alkalommal nem sikerült nyerünk. A gyerekek a mérkőzés elején kicsit izgultak, azonban a koncentrációnak, a kőkemény védekezésnek és az összeszedett csapatjátéknak köszönhetően a végeredmény 30-27 lett a KESI javára. Gratulálok a fiúknak! Nagyon szép kezdés volt, csak így tovább!

Fiú U7 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Mizse KC 16 – 7
Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC I. 10 – 0
Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC II. 12 – 8

Végh József edző: 2018. február utolsó vasárnapján rendezték meg a szivacskézilabda bajnokság 1. fordulóját Kecskeméten a II. Rákóczi Iskola tornacsarnokában. Az U7-es fiúk 2 mérkőzést játszottak, melyet meg is nyertek. Ez volt a gyerekek debütálása a bajnokságban, ami örömünkre nagyon jól sikerült.

Leány Serdülő I. osztály – Kelet

KNKSE-Kecskeméti Sportiskola – Budaörs KSN KFT 21 – 28
Góllövők: Molnár 8, Iványi 6, Nagy 4, Pécsi 2 és Csorba 1.
Kitűnt: Molnár. Iványi és Kósa kapus.

Korsós Miklós edző: A nyolcadik helyezet pestieket fogadták a kecskeméti lányok az OSB I. osztály bajnokságában. Mindenképp szerették volna megszerezni a két pontot. Elszántan küzdöttek a kor és magassági fölényben lévő vendégek ellen. A 35. percig kitűnően játszottak és ért a meglepetés, a pontszerzés. Sajnos a végjátékra elfáradtunk, nem bírtuk megtartani ellenfelünket, és átgázolták védőfalunkat. A vereség ellenére is nagy dicséretet érdemelt csapatunk.

Leány U13 Kelet Alsóház (A-B)

Kecskeméti Sportiskola – GYÖMRŐI KÉZILABDA AKADÉMIA 16 – 26
Kisvárdai KC – Kecskeméti Sportiskola 22 – 20

Korsós Miklós edző: Tartalékos csapattal vettünk részt a második forduló két mérkőzésén. Első mérkőzésen a hazaiakkal játszottunk. Rengeteg hibával, gyámoltalanul játszottunk, és ez eredményezte a vereséget. A következő mérkőzésen jól kezdtünk, a 10. percben már 7-1-re vezettünk. A hátralévő játék időben szétesett játékunk, és hibát hibára halmoztunk. Sorainkat nem bírtuk rendezni, és nagyon fájó vereséget szenvedtünk.

Leány U8 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola – Miklós KC 26 – 1
Kecskeméti Sportiskola – Tompai SE 25 – 2

Leány U7 Badó László régió

Kecel KC-Akasztó – Kecskeméti Sportiskola 0 – 10
Miklós KC – Kecskeméti Sportiskola 1 – 21

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés