kesport.hu

Győzelemmel kezdett a rájátszásban a HÉP-Röpke SE

A legutolsó szett lett a legszorosabb, de ott sem remegtek meg a fontos pillanatokban a kecskeméti röplabdás lányok, így vesztett szett nélkül kezdték a rájátszást.

A várnál izgalmasabb végjátékot jásztottak a kecskeméti röplabdás lányok az Érd csapata ellen. Az első szettben magabiztos produkcióval, alig adva esélyt a pontszerzésre 25:11-es pontaránnyal demonstráltak erőt. A második felvonás már ennél izgalmasabb volt, több kisebb hibát is vétettek a hazaiak, de egy időkérést követően jobban figyeltek ezekre, így ezt is behúzták. A harmadik játszma rossz indult a Röpke SE számára. Az első két szett után kicsit elkényelmesedtek nyitás-fogadásban, ezt ki is használta az ellenfél. Fej-fej mellett meneteltek aztán, végül 31:29-re nyertek hírös városiak, eldöntve ezzel a meccs sorsát is.

Kása Róbert vezetőedző: A legfontosabb, hogy megszereztük a 3 pontot. Az első két szettben nagyon sok mindenkinek tudtam lehetőséget adni, hogy az NB2-es bajnokságot újra megízlelje. A harmadik szettben sajnos a nyitás-fogadásunk nagyon elment. Egy picikét kényelmessé váltunk. Gratulálok a csapatnak, hogy ilyen vert helyzetből vissza tudott kapaszkodni. Selmeczy Vandának volt egy kisebb térdsérülése, ez rányomta a bélyegét az ő játékára. Szencsére a többiek nagyon szépen átvették a szerepét. A 3:0-nak nagyon örülök, a harmadik szett nem tetszett, de vannak ilyen szettek a mérkőzéseken. Ennél csak nehezebb lesz a következő négy mérkőzés!

HÉP-Röpke SE – DELTA RSE Érd 3:0 (11, 15, 29)
női röplabda NB II. rájátszás

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés