kesport.hu

Hétvégén kezdődik a megyei I-es bajnokság – körkép

Vasárnap megkezdődnek a felnőtt labdarúgó megyei első osztály küzdelmei. Portálunkon foglaljuk össze a téli átigazolási szezon történéseit, valamint megszólaltattuk a vezetőedzőket is. Először a tabella hátsó felén található hat együttesről számolunk be.

Harta SE

Érkezők: Kirchner Ferenc, Molnár Sándor, Péter Csaba, Égel Péter ,Musza Attila, Sztakó Roland, Bogdán Edmond Ferenc, Széhn Bence.

Távozók: Erdősi Attila, Beszedics Tibor.

Sümegi József vezetőedző: Nem beszélek mellé, az a célkitűzésünk az elkövetkezendő félszezonra, hogy ne az utolsó helyen zárjunk. Több pontot szeretnénk szerezni, mint ősszel, valamint egy vagy két helyezéssel előrébb szeretnénk lépni!

Kunszállás SE

Érkezők: Almási Csaba, Miklóssy Levente, Rádi Zsolt.

Távozók: Nagy Norbert, Agárdi József, Balogh Levente, Tábi Pál Károly, Dinnyés Máté.

Kertész Gábor vezetőedző: Számunkra, hasonlóan mint a szezon első felében, továbbra is az a cél, hogy minden mérkőzésen a tőlünk telhető legtöbbet nyújtsuk, és minél több pontot gyűjtsünk be!

Kiskőrös LC

Érkező: Nagy Attila Zsolt.

Távozók: Almási Csaba, Fábián Áron, Varga Szabolcs, Dulai Bálint, Gmóser György, Horváth Bálint.

Biácsi Gábor vezetőedző: Mindenképpen jobban szeretnénk szerepelni, mint ősszel. A tabellán való előrelépés mellett végre szeretnénk egy sérülésmentes félszezont is futni, ugyanis az utóbbi időben ez sajnos rendre nem sikerült.

Bácsalmás PVSE

Érkezők: Baladin Dominik, Sibalin Dániel, Turi István, Illés Dániel, Pósa Dudás Krisztián, Babicz János.

Távozók: Szilágyi Ákos, Füstös Krisztián.

Vanó Sándor vezetőedző: Azt gondolom, hogy a hozzánk hasonló helyzetben lévő csapatoknak is megnehezítette az idei tél a felkészülést. Az időjárás ellenére mondhatom, hogy sikerült megfelelő minőségben és létszámban végezni az edzéseket. Annak ellenére, hogy folyamatosan változó kerettel dolgozunk, az őszitől mind játékban, mind eredményességben többet várok a csapattól. Mindenképpen meg kell említenem, hogy a bajnokság végén kecskeméti aranyat, valamint NB3-ba való feljutást várok. Nagyon sokat dolgoznak a sikerért, szurkolok nekik, hogy sikerüljön elérniük céljaikat!

Soltvadkerti TE

Érkezők: Burszki Zoárd, Bleszák Csaba, Márki Bence, Vargacz Zikó János, Csupity István, Bereczki Gábor.

Távozók: Gyenizse Tamás, Kővári Csaba Dávid, Barta Andor, Baricsa István Béla.

Ugrai Imre vezetőedző: A célok nem változtak, szeretnénk az első hatban lenni. A Kecskeméten kívül minden csapat egyforma erősségű, bárki bárkit elkaphat. Reméljük a hosszú téli szünet után jól tudunk szerepelni a bajnoki mérkőzéseken.

Akasztó FC

Érkezők:Biber János, Nagy Ferenc, Biber Tamás, Gyenizse Tamás, Fekete Andor Csaba.

Távozók: Suhajda Gergely, Tóth Norisz, Csordás Zoltán, Horváth Róbert, Nagy Adrián János, Horváth Zoltán.

Szrenkó István vezetőedző: A szezon második felére fő célunk, hogy minimum a jelenlegi nyolcadik helyezésünket megtartsuk. Emellett szeretnénk kiszolgálni szurkolóinkat, ezért a hazai meccsek prioritást élveznek.

Hozzászólások

  1. Pingback: Hétvégén kezdődik a megye I-es bajnokság – körkép 2. rész – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés