kesport.hu

A Wojtyla házban osztottak ételt a labdarúgók

KLC

Szerdán a Karol Wojtyla Barátság Központban volt jelenése a Kecskeméti LC-nek, a megye I-es felnőtt csapat ugyanis az ételosztásban segédkezett a hely munkatársainak.

A KLC különítményét Farkas Pál önkéntes programszervező fogadta, aki mesélt a Wojtyla Központban zajló munkáról, illetve arról, hogyan is próbálnak segíteni a rászorulóknak az ételosztás mellett szervezett közösségi programokkal. Az intézmény minden nap várja a rászorulókat, napi 100-120 ember étkeztetést oldják meg, melyekben a helyi cégek is partnerek felajánlásaikkal.

A KLC-t Szabó Tibor, Németh Viktor és Filus Andos képviselte a szakmai stábból, a játékosok közül pedig Farkas István, Balog Marcell, Nádudvari Alex, Selyem Zsolt, Rozsi Dominik és Tóth Roland volt ott. Az ebédet megelőzően Szabó Tibor vázolta kérdésre a csapat terveit és céljait, illetve átadták ajándékaikat is, tavaszi bérletek mellett egy dedikált mezt és egy aláírt labdát is vittek, aminek a csapat szurkolói körében nagy sikere volt.

Az ebédet a játékosok szolgálták fel a rászorulóknak, búcsúzásként pedig már arról is szó esett, hogyan tudna a klub a jövőben is segítséget nyújtani majd.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés