kesport.hu

Bő egy hónap után tér vissza a Messzibe a KTE-Duna Aszfalt

ktekosar.com

Jó rég játszottak már hazai környezetben a kecskeméti férfi kosarasok.

Előbb kupahétvége volt, majd a válogatott vb-selejtezői miatt szünetelt a bajnokság. Ott volt a nemzeti csapatnál Molnár Márton is, akit arról kérdeztek a csapat honlapján, hogy hogyan érezte magát.

– Megtisztelő volt ott lenni a többiekkel a válogatottban, hiszen ilyenkor a legjobbaktól tanulhatok. Két meccsünkből egyet megnyertünk, és bár igaz, hogy nem voltam benne a szűk keretben, azonban itthon a tévé előtt szurkoltam. Litvániába nem utaztam el, Szombathelyen viszont már a helyszínen követtem végig a nagyszerű győzelmet.

Bravúros eredmény értünk el legutóbb a bajnokságban, hiszen a tavalyi bajnok és kupagyőztes Alba Fehérvár otthonából távoztatok győztesen. Szerdán újabb fontos meccs vár rátok, a Jászberény érkezik.

– Fehérváron sikerült megállítanunk az Alba gyors indításait, illetve jól védekeztünk az öt az öt elleni szituációkban. Támadásban szervezetten játszottunk, ennek köszönhető a győzelem. Fontos meccs vár ránk a Jászberény ellen, hiszen szeretnénk megtartani az ötödik helyünket. Nem ez a célkitűzés, hanem az, hogy bekerüljünk a legjobb nyolcba, de mivel mi mindig a legjobbra törekszünk, ezért szeretnénk bejutni a felsőházba!

KTE-Duna Aszfalt – JP Auto-Jászberényi KSE
Messzi István Sportcsarnok, szerda 18:00

Játékvezetők: Földházi Tamás, Söjtöry Tamás, Balogh Gyula
MKOSZ ellenőr: Pázsitka Ferenc

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés