kesport.hu

Hétvégén kezdődik a megye I-es bajnokság – körkép 2. rész

Vasárnap megkezdődnek a felnőtt labdarúgó megyei első osztály küzdelmei. Portálunkon foglaljuk össze a téli átigazolási szezon történéseit, valamint megszólaltattuk a vezetőedzőket is. Az első részben az alsóházban található csapatokkal foglalkoztunk, most jöjjenek az éllovasok!

Lajosmizsei VLC

 
Távozó: Háry Péter.
 
Faragó Gyula szakmai igazgató: A célunk változatlan, a középmezőnyben szeretnénk végezni ebben a szoros a mezőnyben. Kedvező pozícióban vagyunk, azért dolgozunk, hogy ez így is maradjon.
 
Kalocsai FC 
 
Érkezők: Busa Dávid, Kiss Dominik, Salacz Attila, Szabó Valentin Endre.
 
Távozók:Fehérvári Tamás, Felnagy László, Vörös Dávid, Zorván Marcell, Mátyás Dániel, Nádasdi Gergely, Sáfrán Máté, Csesznók Adrián, Bukor Bence, Rőthy Szabolcs.
 
Kohány Balázs vezetőedző: Nagyon fiatal csapatunk van, helyezésben nem gondolkodunk. Annyi pontot szeretnénk szerezni amennyit csak tudunk, erre fogunk törekedni a tavasszal.
 
FaddikorrKiskunhalasi FC
 
Érkezők: Barta Mihály, Becze Milán, Oláh Bence, Barta Andor, Baricsa István Béla, Bujdosó Bertold, Mihalik Máté.
 
Távozók: Bogdán Róbert, Horváth Kornél, Szabó Tamás, Gergely Máté, Plichta Dominik Géza, Tartott Zsigmond, Tartott Vilmos, Hugyecz János.
 
Marinko Stetakovic vezetőedző: Sérülések is hátráltatják amúgy is szűk keretünket, úgyhogy nekünk a reális cél a pozíciónk megtartása, ezt is tűztük ki célunknak a szezon második felére.
 
Kiskunfélegyházi HTK
 
Érkezők: Huszka Milán András, Oroszi Tibor, Koncz Miklós, Nádasdi Gergely.
 
Busa Imre szakosztályvezető: Sok sérültünk van, többek között a csapatkapitány, Palásti Sándor keresztszalag szakadást szenvedett. Ennek tükrében nem lesz egyszerű, de minél több meccs megnyerését tűztük ki célnak, valamit a dobogón szeretnénk befejezni az idei szezont.
 
Kecel FC
 
Érkezők: Urlauber Bence, Kerezsi Ferenc Zoltán, Szabó Tamás, Baka Dániel, Bajnok Noel.
 
Távozók: Katus Richárd, Popán Tamás, Pálinkás Zoltán.
 
Kis Péter vezetőedző: A jelenlegi harmadik helyezéssel is meg vagyunk elégedve, de bármi megtörténhet, úgy gondolom a második hely megszerzése sem lehetetlen. Szeretnénk a dobogón végezni, ehhez azonban az is kell, hogy a piros lapok és a sérülések elkerüljék a csapatot.
 
Jánoshalmi FC
 
Távozó: Kovács Máté.
 
Horváth Mihály elnök: Egy nagyon jó alapozáon van túl a csapat, sikerült mégjobban összekovácsolódnia a társaságnak. A Kecskemét kiemelkedik ebből a bajnokságból, ezt pontszáma is jelzi, de úgy gondoljuk, hogy utánuk mi következünk. Második helyünkkel elégedettek vagyunk, szeretnénk megtartani ezt a pozíciót a szezon végére is.
 
Kecskeméti LC KFT.
 
Távozó: Csizmadia Tamás.
 
Szabó Tibor vezetőedző: Tavaszi céljaink egyértelműek, száz százalékosan megnyerni a bajnokságot, majd az ezt követő osztályzón kivívni az NB III-as indulási jogot!
 
 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés