kesport.hu

A célok változatlanok a Scoregoalnál

Habár csapatkapitányát is elveszítette egy szerencsétlen sérülés okán a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club, céljaik továbbra sem változtak, meg kell nyerniük az NB II. keleti-csoportjának alsóházi rájátszását.

A versenykiírás értelmében a kecskemétiek 7 pontot hoztak magukkal az alapszakaszból, így listavezetőként várhatják a Gyömrő elleni, hétfői összecsapást. A Messzi István sportcsarnokban 20.00 órától kezdődő bajnokin van miért visszavágnia a hírös városiaknak, hiszen aktuális ellenfelük többször is borsot tört az orruk alá az idényben.

– Továbbra is az a cél, hogy megnyerjük az alsóházi küzdelmeket – kezdte előzetesében Koós Károly vezetőedző. – A Gyömrő kellemetlen ellenfél lesz, legutolsó alapszakasz mérkőzésünket is ellenük játszottuk, és megleptek bennünket. Bizakodva és felfokozott állapotban várjuk az előttünk álló periódust. Bízom benne, hogy az elmúlt hetek munkája vissza fog köszönni éles szituációkban is, és győztesen tudjuk elhagyni majd hétfőn a pályát. Peltzeren kívül szerencsére mindenki más bevethető lesz, számítok ezúttal is a fiatalokra, szeretnék nekik egyre több játéklehetőséget biztosítani. Várjuk szeretettel szurkolóinkat a mérkőzésre, most még nagyobb szükségünk van a támogatásukra, mint valaha!

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – UFC Gyömrő

Akkor kezdődjön! A Csapat célja egyértelműen megnyerni az alsóházi küzdelmeket, erre pontosan 10 mérkőzés áll a rendelkezésre, és hétfőn máris kezdjük a…

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés