kesport.hu

Régiós Bozsik tornán szerepelt az U11 és az U10

Horváth Zoltán és Péntek József csapata Diósgyőrben kezdte a Bozsik „A” tavaszi szezonját, melyen főleg az idősebbek szerepeltek szépen.

Horváth Zoltán (Mercedes-KLA U11) értékelése:

„A héten két jó és sikeres edzőmeccset is játszottunk az UFC-vel és a Hírös-Ép-el, így kíváncsian vártam, hogy még erősebb csapatok ellen mire leszünk képesek. A Nyíregyháza ellen az első perctől érvényesült az akaratunk, akár nagyobb győzelmet is arathattunk volna. A DVTK ellen nagyon érdekes meccset játszottunk, végig jól játszottunk, támadtunk, rengeteg lehetőséget dolgoztunk ki, ám amíg mi ezeket nem értékesítettük, addig ők kevés sanszukból gólokat szereztek. A Szolnok ellen hasonló volt a forgatókönyv, sajnos 2-0-os vezetésünk után két elkerülhető gólt kaptunk, így hiába tudtunk dominálni. A DVSC kihasználta azt, hogy fáradtabbak és tompábbak voltunk már, viszont annak nagyon örülök, hogy a végén a Békéscsabát legyőztük. A gyerekek mindent betartottak a tanultakból, taktikailag és játékban is ellenfelünk fölé nőttünk. Ez azért nagy szó, mert a legjobb csapatról van szó, korábban nagyobb különbséggel is kikaptunk tőlük. Pozitív hetet zártunk, azt pluszban nagy elismerésnek tartom, hogy az MLSZ illetékesei gratuláltak ahhoz, hogy mennyit fejlődtünk.”

Eredmények (Diósgyőr):

MKLA-Nyíregyháza 3-2

MKLA-DVTK 0-2

MKLA-Szolnok 2-2

MKLA-DVSC 0-2

MKLA-Békéscsaba 3-0

u10

Péntek József (Mercedes-KLA U10) értékelése:

„Nagyon jó mérkőzéseket játszottak a gyerekek, még ha az eredmények nem is ezt tükrözik. Felvették a versenyt a régió legjobbjaival, a pályán mindenki odatette magát. Kiemelt játékos lett a tornán csapatunkból Agárdi József, aki minden meccsen nagyot küzdött, fontos szerepet vállalt védekezésben, illetve a támadásokba is besegített. A gyerekek nem voltak letörtek a nap végén sem, mert érezték, hogy ezúttal ügyesek voltak.”

Eredmények (Diósgyőr):

MKLA – Nyíregyháza 1-1

MKLA – DVTK 0-2

MKLA – Szolnok 0-4

MKLA – DVSC 0-2

MKLA – Békéscsaba 2-3

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés