kesport.hu

Utánpótlás kézilabda eredmények

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei
2018. március 5-11.

Fiú Serdülő I. osztály – Kelet
KTE-Kecskeméti Sportiskola – Eger SBS Eszterházy 16 – 18

Fiú Serdülő II. osztály
VECSÉS SE ÉL-TEAM – Kecskeméti Sportiskola 27 – 34

Fiú U14 1. osztály Kelet-Alsóház (A-B)
Dabas KC VSE – Kecskeméti Sportiskola 15 – 19
Kecskeméti Sportiskola – Gyömrői Kézilabda Akadémia 23 – 24

Perényi Krisztián edző: Vasárnap Kalocsára utazott a csapat. Már a bemelegítés jól sikerült, nagyon elszántak voltak a fiúk. A Dabas csapata állt előttünk és tudtuk, csak nagyon jó játékkal lehet őket legyőzni. A kezdő sípszó után ellentmondást nem tűrően mentek előre a fiúk, amire nem volt hatásos ellenszere a dabasi különítménynek. Fegyelmezetten hajtották végre az előre megbeszélteket, mindenki türelmesen nagy alázattal kézilabdázott, és a csapatmunka meghozta eredményét! Egy jó erőkből álló dabasi csapatot győztek le a fiúk, teljesen megérdemelten. Második mérkőzésünket a Gyömrő csapata ellen vívtuk. Az első mérkőzés sok erőt kivett a fiúkból, ez sajnos meg is látszódott. Sok technikai hiba, kihagyott ziccerek, rossz döntések jellemezték a játékot. Időnként azért megmutatta a csapat, hogy hogyan is tud játszani, de sajnos a nem elégséges koncentráció megbosszulta magát, győzött a gyömrői alakulat. Összességében egy nagyon jó úton járó csapat benyomását keltette az U14-es gárda Kalocsán, hiszen számos gratulációt kaptunk, úgy játékvezetőktől, mint edzőktől, vagy szülőktől. Gratulálok a fiúknak, büszkék vagyunk a csapatra!

Fiú U14 2. osztály Badó László régió
Kecskeméti Sportiskola – Lajosmizsei UKC 29 – 17
Kiskunhalas UKSC – Kecskeméti Sportiskola 18 – 30

Vazul Zsolt edző: Csapatunk bátran játszott mindkét mérkőzésen az idősebb együttesek ellen. Remek védekezések után jól fejeztük be a lerohanásokat. Felállt fal ellen hatékonyan támadtunk, így sok gólt lőttünk ellenfeleinknek. Gratulálok csapatunknak!

Fiú U9 Badó László régió
Békés-Drén KC – Kecskeméti Sportiskola 24 – 12
Orosházi FKSE- LINAMAR I. – Kecskeméti Sportiskola 28 – 15

Leány Serdülő I. osztály – Kelet
KNKSE-Kecskeméti Sportiskola -PC TRADE Szeged KKSE 17 – 20

Korsós Miklós edző: Pénteken fogadták a betegségekkel bajlódó és hiányzó játékosokkal felálló kecskeméti lányok a Tisza-partiakat. A hazaiak jól kezdtek az erőfölényben lévő vendégekkel szemben. Érezhető volt a meglepetés. Elszántan, harciasan küzdöttek. A végjátékban azonban sok hibát vétettek, így elmaradt a meglepetés.

Leány U13 1. osztály Kelet-Alsóház (A-B)
GVM Europe-Vác – Kecskeméti Sportiskola 10 – 21
Kecskeméti Sportiskola – Kisvárdai KC 15 – 12

Korsós Miklós edző: Az első mérkőzés izgalmas első félideje után magas fokozatra kapcsoltak a kecskeméti lányok, és fölényesen nyerték a mérkőzést. A második mérkőzésen is jól kezdtek a kecskemétiek, de elbizonytalanodtak, és a vendégek kezdtek felzárkózni. Izgalmas, színvonalas második félidőt láthattak a szurkolók, és kecskeméti győzelemnek tapsolhattak a végén. Lányaink harmadik helyen végeztek és játszhatnak 13-18. helyért a korosztályban nevezett, több mint 200 csapat közül.

Leány U9 Badó László régió
Miklós KC – Kecskeméti Sportiskola I. 1 – 28
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola II. 5 – 10
Bácsbokodi NKSE – Kecskeméti Sportiskola I. 2 – 27
Fekete István SE Lajosmizse – Kecskeméti Sportiskola II. 15 – 12

Kisjuhász Petra: Ismét elkezdődött az U9-es korosztály bajnoksága, ahol mind a kettő csapatunk két-két mérkőzésen lépett pályára. A KESI 1-es gárda nagyarányú győzelmet aratott mind a kettő találkozóján, a KESI 2-es csapatunk pedig egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a napot. Jót tett a lányoknak, hogy ilyen nagy különbséggel tudtad mérkőzéseket nyerni, mert sajnos az utóbbi időben nálunk jóval erősebb együttesekkel találkoztak, aminek az lett az eredménye, hogy sok esetben elfelejtettek hinni magukban. Három kislány is érkezett hozzánk az utóbbi egy hónapban, akik ezen a hétvégén már játéklehetőséghez jutottak, szeretnénk gratulálni nekik, hiszen bátran és nagyon ügyesen játszottak a meccseken.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés