kesport.hu

Rangadóra utazik a KTE-automatika.hu

Szombaton hosszú túrára indul a KTE-automatika.hu, a hírös városi férfi kézilabdázók Balmazújvárosban lépnek pályára 18 órától.

A Balmazújvárosi KK 26 ponttal 3. a tabellán, míg a KTE a 6. pozícióból várja az ütközetet. Bár a téli szünetben a tavaly még élvonalbeli vendéglátók némiképp gyengültek, magabiztosan tartják dobogós pozíciójukat. A hajdúságiak a legutóbbi fordulókban előbb magabiztosan gyűrték le a Mezőkövesdet, majd az elmúlt héten alulmaradtak a Nyíregyházával szemben. A Kecskemét hullámzó mérkőzésen, de végig vezetve győzte le a Pick Szeged csikócsapatát. Ősszel három góllal a Balmazújváros győzött Kecskeméten, így a KTE-automatika.hu igyekszik revansot venni, egyben hazahozni a két bajnoki pontot.

Ocsovai Zsolt szerint a Balmazújváros legalább olyan nehéz ellenfél, mint ősszel volt: – A téli szünetben átalakult a Balmazújváros csapata, sokan távoztak, így az addig kevesebb lehetőséget kapó játékosok léptek előre, de úgy tűnik, cseppet sem gyengültek, sőt, sokkal egységesebbnek tűnnek. Erejüket bizonyítja a tabellán elfoglalt helyezésük. A Balmazújváros otthon különösen veszélyes, így ezúttal is nehéz meccsre számítok, igaz, könnyű mérkőzésünk már nemigen lesz. Ugyan mások a céljaink a bajnokságban, de mi továbbra is hajtunk az éremért, amihez bravúrokra is szükségünk lesz. Most itt a lehetőség, hogy bravúrgyőzelmet arassunk és elhozzuk a pontokat a hajdúságból.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés