kesport.hu

Elszánt játékkal aratott bravúrgyőzelmet a KTE-automatika.hu

Újabb fontos győzelmet szerzett a KTE-automatika.hu a pontvadászatban, ezúttal a Balmazújváros vendégeként arattak sikert.

Magabiztosan kezdett a meccs előtt még a tabella 3. helyén álló Balmazújváros otthonában a KTE-automatika.hu, és 5-5-ig fej-fej mellett haladtak az együttesek. Teleki gyors duplájával azonban már 8-6-ra a hazaiak vezettek, de Füstös is bekapcsolta a rakétákat, és egalizálni tudott a 18. percben, 10-10. Egyetlen góllal mindig előrébb tudtak járni házigazdák, sőt Bujdosót kiállították a bírók, miután hétméterese fejen találta a Balmaz hálóőrét, és ezt szándékosnak vélték. A gödörből aztán sikerült kikecmeregni, és egy gólra zárkózni a hajrában, így 17-16-al mehettek pihenőre.

Füstös vette vállára a csapatot a második etap elején, és góljaival máris a Kecskemét vezetett. Podoba jó napot fogott ki, teljesítményével sokszor tört borsot a támadók orra alá, míg a túloldalon Kátai, Füstös és Szamos is betalált, 18-21. Elkezdett aztán zárkózni a hazai alakulat, de okosan őrizte 1-2 gólos fórját a hírös városia alakulat. A végjátékban is sikerült aztán fenntartani a koncentrációt, és megérdemelten nyert a KTE-automatika.hu, 27-31-re.

Ocsovai Zsolt értékelése: Először is nagy gratuláció a csapatnak! Az Algyő elleni hazai vereséget ezzel talán tudtuk feledtetni, de ez a siker csak akkor ér majd igazán sokat, ha otthon tudunk nyerni a következő pénteken. Többen kimagaslóan teljesítettek, de az egész gárda nagyot küzdött!

Balmazújvárosi KK – KTE-automatika.hu 27-31 (17-16)
férfi kézilabda NBI/B keleti-csoport, 20. ford.

Kecskemét gsz.: Horváth A. 2, Petrik Varga 1, Mazák 1, Bujdosó 3, Burik 2, Füstös 10, Kátai 7, Horváth V. 1, Szamos 4.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés