kesport.hu

Magabiztos sikerrel kezdett a KLC

Igencsak cudar időjárási körülmények várták a csapatokat szombat délután, amikor a Kecskeméti LC a Kunszállást fogadta. A szakadó esőben a Széktói műfüvesén feszültek egymásnak a csapatok, a papírforma végül be is igazolódott.

Nem sokat kellett várni az első gólra, hiszen egy perc sem telt el, amikor Nádudvari baloldali beadására Vladul robbant be középen (1-0). A folytatásban maradt a kecskeméti fölény, végig a vendég kapu közelében zajlottak az események, ám hiába volt aktív többek közt Vladul is, szinte el volt átkozva, több lehetőség is kihasználatlanul maradt így. A 26. percben aztán megtört a jég, Salami visszapasszát Balog váltotta gólra (2-0). A szeles és esős időben még egy gólt láthattunk a szünet előtt, Szabó lövése egy védőn megpattanva jutott a kapuba (3-0).

Szünetben cserékkel is frissített Szabó Tibor, ennek eredményeként újabb gyors gólokat jegyezhettünk fel. Előbb Maczelka talált 16-ról a kapuba (4-0), majd egy perccel később Selyem harcolt meg a labdáért, melyből Balog talált be ismét közelről (5-0). A Kunszállás elvétve sem tudott igazából kijönni szorításunkból, így csak az volt a kérdés, milyen különbséggel sikerül behúznunk első idei bajnokinkat. A 70. percben Selyem megpattanó lövése talált utat a kapuba (7-0), majd szinte a középkezdésből Vladul is lövőhelyzetbe került, amit ezúttal nem is hibázott el (8-0). A hajrában Farkas rúgott még mellé egy büntetőt, de így is góllal zártuk a meccset, köszönhetően Nádudvari pontos löketének (9-0).

A Kecskeméti LC legközelebb március 24-én (szombaton) Lajosmizsén játszik szomszédvári rangadót, kezdés 15:00-kor.

Szabó Tibor: Gratulálok a srácoknak, az időjárási körülmények ellenére egy magabiztos győzelmet arattunk! Próbáltunk 90 percen át olyan iramot diktálni, amivel az ellenfelet ki tudjuk fárasztani, ez sikerült is.

Kecskeméti LC – Kunszállás SE 9-0 (3-0)
Megye I. 17. forduló, Széktói műfű

KLC: Belecan – Fűzfa, Urbán, Farkas – Toricska (Tóth 72.), Szabó (Maczelka 46.), Terbe, Nádudvari – Balog (Nagy D. 72.) – Salami (Selyem 46.), Vladul.

KSE: Cseh – Lapsánszki (Víg 37.), Kullai, Kádár, Polyák, Vincze, Hatvani, Rádi, Sárai-Szabó (Jusztin 72.), Kürtösi, Ficsór.

Sárga lap: Vincze (75.)

Gól: Vladul (1., 81.), Balog (26., 53.), Szabó (34.), Maczelka (52., 80.), Selyem (70.), Nádudvari (90.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés