kesport.hu

Három pontért utazik Gyöngyösre a Scoregoal

Hétfőn este 20.00 órakor idegenben folytatja alsóházi küzdelmeit a kecskeméti futsal csapat.

Az alapszakasz során idegenben gólt sem kapva, három góllal múlták felül aktuális ellenfelüket a kék-fehér oroszlánok. Akkor Ferenczi, Kovács és Marozsi voltak eredményesek, de utóbbi sérülés miatt biztosan kihagyni kényszerül a meccset.

A csapat fiatal játékosa, Supka Zsolt számolt be portálunknak arról, hogyan készültek az összecsapásra a hírös városiak:

– A hétfői győzelem után jó kedvvel vágtunk bele a keddi edzésbe. Csorba Andreának köszönhetően egy új edzésformával ismerkedhettünk meg, ami örömünkre és fájdalmunkra is szolgált, hiszen sikerült olyan izmokat is megdolgoztatnia, amiről eddig azt sem tudtuk, hogy léteznek. A szerdai edzés- ahol már a labdák is előkerültek – leginkább az egy az egy, valamint a kettő a kettő elleni támadásvezetésekről szólt. Végül csütörtökön egy kapuralövésekben gazdag tréninget hagyhattunk magunk mögött. Csalódottak vagyunk, amiért nem sikerült kivívnunk a felsőházba jutást, de jó hangulat uralkodik az edzéseken, csak előre tekintünk. Az a célunk, hogy minden meccsből kihozzuk a maximumot, ehhez pedig mindig a következő mérkőzésre kell koncentrálni. Adott a feladat holnapra, Gyöngyösről kell elhozni a három pontot!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés