kesport.hu

Győzelmi szériában a KTE-automatika.hu

Végig vezetve, de mégis a végletekig izgalmas meccsen tartotta otthon a két pontot a KTE-automatika.hu. A mérkőzés folyamán többször is háromgólos előnyt tudtak kialakítani a hazaiak, ám a végén egy egység jelentette a különbséget.

Jól kezdte a meccset a hírös városi együttes, Mazák Lajos három értekesített hetesével a tizedik percben 5-4 állt az eredményjelzőn. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, gólt gól követett, de mindig eggyel több állt a hazaiak oldalán. Balogh remek napot fogott ki, több alkalommal is megkeserítette ellenfele dolgát, ezt pedig Füstös és Bujdosó remekül váltották a csapat előnyére. A huszadik percben a balassagyarmati Csuka kapott piros lapot, többek között ennek is köszönhetően 15-13-as eredménnyel mehettek az öltözőbe a felek.

A második játékrész egy Szrnka kiállítással kezdődött, de Balogh ott folytatta, ahol abbahagyta az első félidőben. Ezután állandósult a kétgólos különbség, egészen a negyvenedik percig, amikor Füstös mégegy fokozattal feljebb kapcsolt. Hetedik gólját megszerezve négygólosra duzzasztotta az előnyt, 20-16. Ezután ismét beállt a kétgólos differencia, de ez az utolsó percre mindössze egyre redukálódott, 28-27. Ocsovai mester fél perccel a vége előtt időt kért, ami után Kátai dobása a kapufán csattant. Az utolsó öt másodpercben még megindultak a vendégek, de nem sikerült betalálniuk, így egygólos hazai siker született.

Ocsovai Zsolt vezetőedző: Az első és legfontosabb az, hogy nyertünk. Nem játszottunk jól, a Balassagyarmat viszont igen. Tudtuk, számítottunk rá, hogy egy nagyon kellemetlen ellenfél lesznek. Nem adták fel az utolsó pillanatig, mentek előre, de ismétlem, a legfontosabb az volt, hogy győztünk!

KTE-automatika.hu – Balassagyarmat 28-27 (15-13)

KTE: Horváth A. 3, Mazák 5, Bujdosó 4, Burik 2, Füstös 8, Kátai 4, Szamos 2.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés