kesport.hu

A Vác ellen javítaná múltheti botlását a Scoregoal

A férfi futsal NB II. keleti-csoportjának alsóházi rájátszásában az előző héten nagyarányú vereséget szenvedett a kecskeméti alakulat, így a Vác elleni hazai bajnokin fontos lenne a győzelem számukra, hogy megtartsák vezető pozíciójukat.

A Gyöngyös elleni 8-1-es vereség után sem lógatják a fejükt a hírös városi futsalosok, hiszen az élet megy tovább, a pontvadászat pedig folytatódik. Hétfőn 20.00 órától a Messzi István sportcsarnokba a Vác érkezik, amely az előző körben megízlelhette a győzelem ízét az Újpest ellen, és így feljöttek a minibajnokság 4. helyére.

Koós Károly vezetőedzőt kérdeztük, hogyan tudta felrázni csapatát a heti edzéseken: Nagy rendbetételt nem kellett tenni, mert ezek is mi vagyunk, minden csapat életében vannak hullámvölgyek. Ezt átbeszéltük a srácokkal, természetesen az edzések a szokásos mederben zajlottak. A decemberi, Vác elleni alapszakasz mérkőzéshez képest hat játékossal vagyunk kevesebben. Ettől függetlenül a sebeinkre a győzelem lenne a legjobb gyógyír, így bizakodva tekintünk a hétfő esti meccsre. Szurkolóinkra nagy szükségünk lesz, bízom benne, hogy minél többen megtisztelnek minket jelenlétükkel!

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Vác FSE
Férfi Futsal NB II. Keleti csoport Alsó-ház 3. forduló
2018. 03. 26. 20:00
Messzi István Sportcsarnok

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés