kesport.hu

Itthon tartották a kupát a Scoregoal fiataljai

Az U15-ös korosztály számára rendeztek vasárnap tornát a II. Rákóczi tornacsarnokában. A nyolccsapatos tornát végül a házigazdák nyerték nagy küzdelem árán!

A csoportmeccsek során négy pontos hoztak össze Marozsi Gábor tanítványai, így a második helyen jutottak tovább a délutáni helyosztókra.

Az elődöntőben bátor játékkal verték meg a Dunakeszit 2-0-ra, majd a döntőben csoportbeli ellenfelük, az Aramis ellen csaptak össze. Ezúttal viszont nem a budaörsiek örülhettek, ugyanis egy gyors kontragól elég volt a Scoregoalnak, hogy a maga javára döntse el a finálét, így az aranyérem és a kupa Kecskeméten maradt!

Torna végeredménye:

1. Scoregoal Kecskeméti Futsal Club
2. Aramis Budaörs
3. Dunakeszi Kinizsi
4. REAC

Különdíjasok:

Gólkirály 8 találattal: Palkó Krisztián (REAC)
Legjobb mezőnyjátékos: Bodor Zoltán (Scoregoal)
Legjobb kapus: Pillár-Bán Zsombor (Aramis)
Fair-play díj: Dunakeszi Kinizsi

Marozsi Gábor edző értékelése: – Előzetesen a négy közé jutást is szép eredménynek könyveltük el, ám a fiúk nagyon kitettek magukért, büszke vagyok rájuk! Nem szeretnék kiemelni senkit, ez a csapat sikere, gratuláció jár mindenkinek. Köszönjük a szurkolóknak, szülőknek, hogy egész nap mellettünk voltak!

A csapat tagjai: Csákó Patrik, Kovács Ádám, Tóth András, Fekete András, Nemcsek Tamás, Bodor Zoltán, Korpácsi Roland, Bablinszky Barnabás, Jánosi Roland.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés