kesport.hu

Nem bírt a címvédővel a KLC-KTE SI

archív fotó

Vasárnap a címvédő Városföld volt a KLC-KTE SI vendége, s bár Bende Csaba csapata több mint egy félidőn át partiban volt ellenfelével, a végén a rutinosabb címvédő tudta begyűjteni a pontokat. A megye II-es csapat vezetőedzője ennek ellenére nem volt elégedetlen a látottakkal.

Bende Csaba: Az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Városföldnek, szervezetten és jól játszottunk. A második félidőben sajnos gyorsan gólt kaptunk egy szöglet után, innentől több kockázatot vállaltunk, támadóbban léptünk fel. Több nagy egyenlítési lehetőségünk is volt, de ezek kimaradtak. A meccs végén már mi is fáradtunk, a Városföld lekontrázott minket, amivel magabiztossá tette a győzelmét. Talán furcsán hangzik, de a vereség ellenére az egész felkészülésünket és idei bajnoki meccseinket figyelembe véve, most kaptam vissza játékban a legtöbbet a csapattól!

KLC-KTE SI – Városföld 0-3 (0-0)
Megye II. észak, 20. forduló
Tabella

KLC-KTE SI: Nyerges – Dinnyés, Kelő (Keresztes 69.), Kovács A., Nagy – Sallai (Horváth 62.), Csordás, Zsoldos, Major (Pongó 75.), Szűcs (Kissebestyén 86.) – Szekeres (Supka 50.).

Városföld: Házi – Kertész (Márics 76.), Balog, Baglyas (Szántó 46.), Szabó, Pánczél (Bálint 84.), Farkas (Herczeg 67.), Huber, Jaskó (Kiss 61.), Háry, Kovács.

Gól: Jaskó (52.), Háry (81.), Balog (86.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés