kesport.hu

Fordulatos meccsen nyert a Scoregoal

A Vác együttesét fogadta az NB II. keleti-csoportjának alsóházi rájátszásában a Scoregoal Kecsdkeméti Futsal Club hétfőn a Messzi István sportcsarnokban.

Az előző heti vereség nem látszott a hazaiakon, és bátran vetették bele magukat a meccsbe, majd gyorsan vezetést is szereztek. Eztán azonban figyelmetlenné váltak, és ezt a vendégek megbosszulták két gyors góllal. Riadót fújtak a Scoregoalnál, és újra sikerült magukhoz ragadni a vezetést, de a lefújás előtt egy büntetőből 3-3-ra módosította az állást a Vác.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Fordulást követően egy szerencsétlen öngóllal megint a váciak kerültek előnybe, de megőrizte lélekjelenlétét a hírös városi gárda, és bő öt perc alatt négyszer találtak be. A végén még egy gól esett a túloldalon, így alakult ki a 7-5-ös végeredmény. A Scoregoal továbbra is vezeti az alsóházi küzdelmeket, két hét múlva Gödöllőre látogatnak.

Koós Károly vezetőedző: – Vegyes érzelmek kavarognak bennem, hiszen nagyon sok szép dolgot mutattak be a fiúk, de ugyanakkor rengeteg hiba is volt a játékunkban. Nagy gratuláció jár a győzelemért, mert többször is hátrányból kellett visszajönnünk a mérkőzésbe.

Scoregoal KFC – Vác FSE 7-5 (3-3)
férfi Futsal NB II. keleti-csoport, alsóház 3. forduló

gsz.: Dobosi 2, Sallai, Móra 2, Rapi, Szabó Sz., illetve Krasnyánszki, Hirt, Halász 2, Takács (öngól).

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés