kesport.hu

Felsőházban a KTE-Duna Aszfalt

A vártnál könnyebben nyertek a hazaiak.

Mindkét csapatnak komoly tétje volt a találkozónak, ennek megfelelően izgalmas, és feszült összecsapást hozott a találkozó.

A felsőházba igyekvő hazaiak már a második negyedben átvették az irányítást, a Körmend erőfeszítései rendre kudarcot vallottak. A vasiak támadójátéka és védekezése is akadozott.

A második félidőt csapnivalóan kezdték Ferenczék, ez is pecsételte meg a sorsukat, mert hiába szedték össze magukat, és nyerték meg az utolsó negyedet a KTE győzelme a végjátékban már nem forgott veszélyben.

A KTE bejutott a felsőházba, ahol természetesen a Körmend is ott van, Hortiék a negyedik helyről várják a folytatást.

Forray Gábor: Elsőként szeretnék gratulálni minden játékosunknak. Ezen a meccsen minden úgy történt, amit megbeszéltünk az elmúlt napokban, hetekben. A harmadik negyedben átbeszéltük, hogy még inkább szigorítani kell a védekezésen. A harmadik negyedben olyan védekezést mutattunk, amit régen láttam. Az eredmény azt tükrözi, hogy simán nyertünk, pedig ez nem igaz. Örülünk, hogy az ötödik helyen végeztünk, most nem lesz örömködés és ünneplés, továbbra is edzünk. Ha minden igaz Szombathelyre látogatunk, az elmúlt mérkőzésen ott kikaptunk, de próbálunk jobban felkészülni. De ezek a fiúk bármit is csinálnak, hősök maradnak!

KTE-Duna Aszfalt – Egis Körmend 93-77 (27-24, 22-15, 25-15, 19-23)

KTE: Pongó 3/3, Thompson 16/3, Djeraszimovics 6, Dramicanin 22/15, Karahodzsics 16. Cserék: Wittmann 14/6, Molnár M. 11, Molnár D. 5/3, Kucsera -.

Körmend: Wright 4, Hollins 5/3, Ferencz 10/6, Davis 10/9, Horti 8. Csere: Fanning 7/3, Halász 11/3, Bán 14/12, Csorvási 3, Németh 1, Touyo 4.

(bb1.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés