kesport.hu

Második helyen végeztek a bécsi húsvéti tornán a Mercedes-KA fiataljai

Rangos nemzetközi tornán vett rész a Mercedes KA U12 Vadmacskák csapata.

A kitűnően megrendezett kupán több korcsoportban, 16 országból, több mint 400 csapat vett részt. Az U12-es korcsoportban 8 csapat – két négyes csoportban – versengett a végső helyezésekért.

– A csoportmérkőzéseinket magabiztos, jó játékkal sikerült megnyernünk, majd következett a keresztjáték, a nagy vetélytárs budapesti BEAC ellen. Őket egy végletekig kiélezett mérkőzésen sikerült 31:28–ra legyőznünk, így bejutottunk a döntőbe, ahol egy erős lett csapat várt ránk. Itt egy szoros mérkőzésen 54:46–os vereséget szenvedtünk, ezzel a torna U12 korosztályában a 2. helyét szereztük meg.
A torna nagyszerűen szolgálta felkészülésünket az április 13-14-én megrendezésre kerülő Régiós Döntőre, ahol már az Országos Döntőbe jutás lesz a tét. Ezúton is nagyon köszönjük az Akadémia vezetésének, hogy lehetővé tette számunkra, hogy részt vehessünk ezen a fantasztikus tornán. A kosárlabda torna mellett hatalmas élményekkel is gazdagodtunk: voltunk a híres Práterben, a schönbrunni kastélyban és buszos városnézésen is részt vettünk – értékelt Gereben Tamás és Baukó Ferenc.

Eredmények

Rhodigium Basket (olasz) – Mercedes KA Vadmacskák 12:51
Mercedes KA Vadmacskák – BBU01 (német) 47:26
Mercedes KA Vadmacskák – TG Hochheim Basketball (német) 44:13
Mercedes KA Vadmacskák – BEAC 31:28
JUGLA (lett) – Mercedes KA Vadmacskák 54:46

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés