kesport.hu

Edzőmeccsel tartja magát formában a KTE-automatika.hu

A KTE-automatika.hu legközelebb április 14-én játszik tétmeccset, Ocsovai Zsolt tanítványai akkor a Törökszentmiklósi Székácshoz utaznak.

Addig sem tétlenkednek azonban a hírös városiak, pénteken 18 óra 30 perctől a PLER-Budapest csapatával játszanak felkészülési mérkőzést a Messzi István Sportcsarnokban. A “Tromos” gárdája remek játékerőt képvisel, ezt bizonyítja a Nyugati-csoportban birtokolt harmadik helyezésük is. A KTE férfi kézilabdacsapata várja a szurkolókat, a mérkőzés ingyenesen megtekinthető és egészen biztos, hogy a kilátogatók békés “sörmeccs” helyett szikrázó összecsapást láthatnak!

Ocsovai Zsolt, a hazaiak trénere hajtós meccset ígér: – A héten elsősorban a kondíció javítását, a fizikai felkészülést helyeztük fókuszba, de pénteken egy edzőmeccsel hangolódunk a bajnokság finisére. Megígérhetem, hogy komolyan vesszük a PLER elleni találkozót, hiszen hosszú hajrát nyitottunk, a hátralévő öt mérkőzésünk mindegyikét szeretnénk megnyerni. Látom, hogy jót tett a fiúknak az az öt nap szabadság, amit kaptak, most újult erővel készülünk a fináléra!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés