kesport.hu

Megnyerte a kiesési rangadót a KNKSE

Szombaton a Vasas együttese látogatott Kecskemétre, ahol élet-halál harcot vívtak egymással a felek. A két pontot végül drámai küzdelemben tudta otthon tartani a hazai csapat.

Az első játékrészt jól kezdte a hírös városi csapat: Siska, Kucerova és Varga két góljával a nyolcadik percben 4-2 állt az eredményjelzőn. Ez a kétgólos differencia volt a különbség a felek közt egészen a 20. percig, ám eztán a Vasas egy percen belül háromszor volt eredményes, először a mérkőzésen a vezetést is átvették a fővárosiak. A kisebb zavar után összekapta magát a KNKSE, de a szünetre így is egygólos hátránnyal mehettek, 12-13.

A második félidő rémálomszerűen kezdődött hazai szempontból, két gyorsan bekapott találattal már háromgólos hátrányban találták magukat. Ezt a különbséget azonban tíz perc alatt le tudták dolgozni, így a 40. percben 17-17 volt az állás. Varga és Szabó vezetésével tartani sikerült az eredményt, ők dobták a gólok zömét. Hatalmas küzdelem során a legvégén sikerült megszerezni a vezetést, majd az izgalmak tetőpontjaként, az utolsó másodpercben csak a kapufát találta el a Vasas játékosa, így a KNKSE húzta be a rettentően fontos két egységet.

Marosán György vezetőedző: Gratulálni szeretnék a Vasas csapatának, nagyon színvonalas mérkőzést játszottunk. Volt olyan szakasza a mérkőzésnek, amikor elhúzhattuk volna, de ekkor hibákat vétettünk. Mindig minibajnokságról beszélek, és ezt pedig most mi vezetjük. Megnyertük ezt a mérkőzést, ez a legfontosabb. Remélem akik kételkedtek bennünk, azok most észhez térnek!

HUFBAU-AKKER KNKSE – VASAS SC 25-24 (12-13)
női kézilabda NB I., 19. ford.

Kecskemét gsz.: Deáki 2, Gulyás 1, Varga 5, Fauszt 3, Siska 4, Kucerova 3, Szabó 7.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés